USD34,27
EURO37,07
JPY0,226300
RUB0,357700
GBP44,37
EURO/USD1,08
BIST8.714,69
GR. ALTIN3.003,22
BTC67.382,64
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. PHINIA, Automechanika Frankfurt’ta 3 Lider Markayla Yer Aldı

PHINIA, Automechanika Frankfurt’ta 3 Lider Markayla Yer Aldı

PHINIA, Automechanika Frankfurt'ta 3 Lider Markayla Yer Aldı
PHINIA, Automechanika Frankfurt'ta 3 Lider Markayla Yer Aldı
service

100 yılı aşkın üretim uzmanlığı ile bilinen PHINIA, Automechanika Frankfurt’ta Delphi®, Delco Remy® ve Hartridge™ gibi lider satış sonrası markalarını sergiledi. PHINIA, bu fuarda fren balataları ve ön takım parçaları gibi geniş ürün yelpazesine yeni eklediği premium satış sonrası parçaları ve çözümlerini tanıttı.

Yeni Ürünler ve Çözümler

PHINIA, “Bugüne odaklanırken yarına hazır olma” taahhüdünü yineleyerek fuarda, endüstrinin gelişen taleplerini karşılamak için tasarlanmış kapsamlı bir ürün yelpazesini sundu. Bu ürünler arasında Delphi’nin hafif ticari araç (LCV) fren balataları ve genişletilmiş ön takım ürün portföyü dikkat çekti.

PHINIA, Automechanika Frankfurt'ta 3 Lider Markayla Yer Aldı

PHINIA’nın Hedefi: Yüksek Kalite ve Sürdürülebilirlik

PHINIA’nın Küresel Satış Sonrası Başkan Yardımcısı Neil Fryer, “Ürün yelpazemizi genişletmeye ve sunduğumuz hizmetleri geliştirmeye devam ederken, önceliğimiz müşterilerimize, sürekli değişen bu pazarda başarılı olmalarını sağlayacak yüksek kaliteli ve sürdürülebilir çözümler sunmak” dedi.

PHINIA, Automechanika Frankfurt'ta 3 Lider Markayla Yer Aldı

Delphi Markasıyla Yeni Ürünler

PHINIA’nın Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Satış Sonrası Başkan Yardımcısı Juan Thomaz ise, “Delphi markamız ile pazara ilk olarak sunduğumuz gelişmiş fren balataları ve ürün portföyüne yeni katılan NOx (nitrojen oksit) sensörlerinden, Delco Remy markamızın genişleyen marş motoru ve alternatör programlarına kadar, en yüksek performans ve sürdürülebilirlik standartlarını karşılayan pek çok ürün sunmaya odaklanıyoruz.” dedi.

PHINIA, Automechanika Frankfurt 2024’te sergiledikleri gelişmiş çözümlerle otomotiv inovasyonunda öncü olma taahhütlerini sürdürdüklerini vurguladı. Şirket, araç parkı kapsamını ve yeteneklerini geliştirmeye devam ederek müşterilerine, onları piyasada öne çıkaracak en yüksek kalitede ürün ve çözümleri sunmayı amaçlıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir