USD34,21
EURO37,86
JPY0,238900
RUB0,362700
GBP45,41
EURO/USD1,11
BIST9.351,22
GR. ALTIN2.936,18
BTC62.451,96
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Pike Finance Altcoin’i: %90’lık Düşüşle Yatırımcılar Üzüldü!

Pike Finance Altcoin’i: %90’lık Düşüşle Yatırımcılar Üzüldü!

Pike Finance Altcoin'i: 'lık Düşüşle Yatırımcılar Üzüldü!
Pike Finance Altcoin'i: %90'lık Düşüşle Yatırımcılar Üzüldü!
service

Pike Finance’in altcoin’i, token oluşturma etkinliği sırasında yaşanan düşüşle yatırımcılarını üzdü. İlk likidite eksikliği, token fiyatının hızla düşmesine neden oldu ve yatırımcılar büyük kayıplar yaşadı.

İlk Likidite Eksikliğiyle Düşüş

Pike Finance’in token oluşturma etkinliği, Pazartesi günü yalnızca 10.000 dolarlık bir ilk likidite ile başladı. Bu düşük likidite, token fiyatının hızla düşmesine ve ilk yatırımcıların kayıplara uğramasına neden oldu. Token fiyatı, DEXScreener verilerine göre yaklaşık %90’lık bir düşüşle 0,0035 dolara geriledi.

Pike Finance Altcoin'i: 'lık Düşüşle Yatırımcılar Üzüldü!

Pike Finance’in Tepkisi

Pike Finance, token oluşturma etkinliğinden hemen sonra X’te etkinliğin gerçekleştiğini duyurdu. Ekip, token’ın Base ağında konuşlandırıldığını da belirtti. Ayrıca, yeni bir oyun kitabı uyguladıklarını ve açık piyasada Pike tokenları satın alarak likiditeyi destekleyeceklerini duyurdular.

Pike Finance Altcoin'i: 'lık Düşüşle Yatırımcılar Üzüldü!

Pike Finance’in Geçmişi

Pike Finance’in arkasındaki ekip olan Nuts Finance, ACoconut, Tapio Finance ve Taiga Protocol gibi başka kripto projeleri de geliştirdi. ACoconut 2021’de piyasaya sürüldü, ancak benzer bir düşüş yaşadı ve fiyat asla toparlanamadı. Ayrıca, Pike Finance, ön satışının ardından akıllı sözleşmelerindeki güvenlik açıklarını hedef alan iki saldırıya uğradı ve yaklaşık 1,9 milyon dolar kayıp yaşadı.

Pike Finance’in altcoin’i, ilk likidite eksikliği ve düşüşle yatırımcılarını üzdü. Projenin geleceği belirsizliğini koruyor ve yatırımcılar kayıplarını telafi edebileceklerini umut ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir