USD34,07
EURO38,04
JPY0,240000
RUB0,369800
GBP45,34
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.834,00
BTC62.892,58
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Polygon (MATIC) Son 2 Günde %50 Artabilir mi? İşte Detaylar!

Polygon (MATIC) Son 2 Günde %50 Artabilir mi? İşte Detaylar!

Polygon (MATIC) Son 2 Günde Artabilir mi? İşte Detaylar!
Polygon (MATIC) Son 2 Günde %50 Artabilir mi? İşte Detaylar!
service

Polygon, MATIC token’ini POL’e dönüştürmek için 4 Eylül’de kritik bir ağ güncellemesi gerçekleştirecek. Bu değişiklik, Polygon’un Proof of Stake (PoS) ağındaki birincil gas ve staking token’i olarak MATIC’in yerini alacak. Kripto para piyasasının genel düşüş eğilimine rağmen yatırımcılar, bu geçişin son zamanlarda düşüş trendi içinde hareket eden token’in değerini artırabileceğine dair umutlu.

MATIC’in Fiyatı Piyasadaki Düşüşün Ortasında Güç Gösteriyor

MATIC’in fiyatı son haftalarda piyasanın genel düşüş trendini yansıtarak zorluklarla karşılaştı. Son verilere göre altcoin, son 24 saatte %3 düşüşle 0,4005 dolardan işlem görüyor. Ancak işlem hacmi %40’lık güçlü bir artışla 203 milyon dolara yükseldi, bu da düşüş trendine rağmen piyasa faaliyetinde önemli bir artış olduğunu gösteriyor.

Polygon (MATIC) Son 2 Günde Artabilir mi? İşte Detaylar!

MATIC’ten POL’e Geçiş Altcoin’in Fiyatını Yükseltebilir

MATIC’ten POL’e geçiş, Polygon’un ağ performansını ve verimliliğini artırma stratejisinin bir parçası. Piyasa katılımcıları, POL’e geçişin özellikle altcoin önemli direnç seviyelerini kırması durumunda olumlu bir trend dönüşümü için katalizör görevi görebileceğini düşünüyor.

Polygon (MATIC) Son 2 Günde Artabilir mi? İşte Detaylar!

MATIC’ten POL’e geçiş, Polygon ekosistemine yenilenmiş bir güven sağlayabilir. Ancak kripto para piyasasının öngörülemezliği nedeniyle bu geçişin önemli bir toparlanma için yeterli olup olmayacağı zamanla belli olacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir