USD34,25
EURO37,62
JPY0,230900
RUB0,353200
GBP44,98
EURO/USD1,09
BIST9.132,30
GR. ALTIN2.872,35
BTC60.627,47
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. PROS Token %80’in Üzerinde Atladı: Büyük Geri Alım Duyurusu Altcoini Ateşledi!

PROS Token %80’in Üzerinde Atladı: Büyük Geri Alım Duyurusu Altcoini Ateşledi!

PROS Token 'in Üzerinde Atladı: Büyük Geri Alım Duyurusu Altcoini Ateşledi!
PROS Token %80'in Üzerinde Atladı: Büyük Geri Alım Duyurusu Altcoini Ateşledi!
service

Altcoin piyasasında heyecan devam ediyor! Son bir saat içinde, 2 farklı altcoin haberlerin etkisiyle neredeyse üç haneli yükseldi. Bitcoin’in $60,597’de kalmasına rağmen, PROS Token için duyurulan geri alım müjdesi, 10 milyon dolar piyasa değerine sahip altcoini %80’in üzerinde fırlattı. Yükseliş henüz devam ediyor.

PROS Coin Yükseliyor

Animoca Brands, açık piyasadan ek PROS tokenleri satın alacağını duyurdu ve bu haberin ardından altcoinin fiyatı hızla yükselmeye başladı. 0,3 doların altındaki fiyat, yazı hazırlandığı sırada 0,52 doların üzerine çıktı. Duyuruda şu ifadeler yer aldı:

PROS Token 'in Üzerinde Atladı: Büyük Geri Alım Duyurusu Altcoini Ateşledi!

Animoca Brands PROS Token’i Geri Alıyor

“Animoca Brands bugün açık piyasadan ek PROS tokenleri satın alma niyetinde olduğunu açıkladı. PROS, Prosper’ın ağ üzerinde kurumsal düzeyde Bitcoin madenciliği gücü getirmek üzere yeniden tasarlanan ve Bitcoin hashrate’ine ve daha geniş Bitcoin ekosistemine tam maruziyet sağlamayı amaçlayan hizmet tokenidir.”

PROS Token 'in Üzerinde Atladı: Büyük Geri Alım Duyurusu Altcoini Ateşledi!

Yükseliş Devam Edecek mi?

Yükselişin ne kadar süreceği ve alım miktarı belirsiz. İlerleyen saatlerde gelecek ek duyurular ve alımların başlamasıyla fiyat daha da artabilir. Piyasa değeri oldukça düşük olduğundan alım miktarı son derece önemli hareketleri tetikleyebilir.

PROS Token’in bu ani yükselişi, altcoin piyasasında geri alım programlarının gücünü bir kez daha gözler önüne seriyor. Animoca Brands’ın bu hamlesi, PROS’un geleceği için önemli bir sinyal olabilir ve yatırımcılar, gelişmeleri yakından takip ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir