USD34,23
EURO37,07
JPY0,227800
RUB0,353700
GBP44,56
EURO/USD1,08
BIST8.654,39
GR. ALTIN2.993,87
BTC67.830,85
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Putin ve Erdoğan, BRICS Zirvesi’nde Doğalgaz Merkezi Projesini Görüşecek

Putin ve Erdoğan, BRICS Zirvesi’nde Doğalgaz Merkezi Projesini Görüşecek

Putin ve Erdoğan, BRICS Zirvesi'nde Doğalgaz Merkezi Projesini Görüşecek
Putin ve Erdoğan, BRICS Zirvesi'nde Doğalgaz Merkezi Projesini Görüşecek
service

Rusya Devlet Başkan Yardımcısı Yuri Uşakov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da aralarında olduğu birçok liderin Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından ağırlanacağını söyledi. Uşakov, Putin ve Erdoğan’ın 23 Ekim’de Kazan’da yapılacak ikili görüşmede Türkiye’de kurulması planlanan doğalgaz merkezini ele alacaklarını belirtti.

BRICS Zirvesi’nde Görüşme

Rusya Devlet Başkan Yardımcısı Yuri Uşakov, Tataristan’ın Kazan kentinde 22-24 Ekim tarihleri arasında yapılması planlanan BRICS Zirvesi öncesi bugün basın toplantısı düzenledi. Uşakov, zirvede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da aralarında olduğu birçok liderin Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından ağırlanacağını söyledi.

Putin ve Erdoğan, BRICS Zirvesi'nde Doğalgaz Merkezi Projesini Görüşecek

Doğalgaz Merkezi Projesi Gündemde

Uşakov, Putin ve Erdoğan’ın 23 Ekim tarihinde Kazan’da görüşeceklerini ve bu görüşmede Türkiye’de kurulması planlanan doğalgaz merkezini ele alacaklarını belirtti. Liderlerin görüşmesinde, doğalgaz merkezi projesinin detayları ve işbirliği olanakları masaya yatırılacak.

Rusya Devlet Başkan Yardımcısı Yuri Uşakov, Putin ve Erdoğan’ın BRICS Zirvesi’nde Türkiye’de kurulması planlanan doğalgaz merkezi projesini görüşeceklerini duyurdu. Görüşme, iki ülke arasındaki enerji işbirliğinin geleceği açısından önemli bir adım olacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir