USD34,18
EURO37,03
JPY0,229100
RUB0,351200
GBP44,58
EURO/USD1,08
BIST9.002,34
GR. ALTIN2.960,33
BTC67.489,19
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Ripple 1 Milyon Dolarlık İnsani Yardım Ortaklığı Duyurdu

Ripple 1 Milyon Dolarlık İnsani Yardım Ortaklığı Duyurdu

Ripple 1 Milyon Dolarlık İnsani Yardım Ortaklığı Duyurdu
Ripple 1 Milyon Dolarlık İnsani Yardım Ortaklığı Duyurdu
service

Ripple, $0.556934 fiyat seviyesinde işlem görüyor. Şirket, Uluslararası Kurtarma Komitesi (IRC) ile bir milyon dolarlık çok yıllı bir ortaklık anlaşması imzaladığını duyurdu. Bu iş birliği, kriz mağdurlarına yönelik yardımların dağıtımını daha verimli hale getirmek amacıyla blockchain teknolojisinin kullanılmasını hedefliyor.

İnsani Yardımlarda Blockchain

Ortaklık, Ripple’ın sınır ötesi ödeme çözümleri ve yakında piyasaya sürülecek olan stablecoin RLUSD’nin, yardım dağıtım süreçlerindeki hız ve verimliliği artırmak için nasıl kullanılabileceğini araştıracak. Ripple, bu iş birliğiyle yardım faaliyetlerini geniş bir ölçekte dönüştürmeyi amaçlıyor.

Ripple 1 Milyon Dolarlık İnsani Yardım Ortaklığı Duyurdu

RLUSD’nin Yaygınlaştırılması

Bu ortaklık, Ripple’ın RLUSD stablecoinin ilk global borsa ortaklarını açıklamasının bir günü sonrasında gerçekleşti. UNC, ULHR gibi platformların RLUSD’yi dağıtması beklenirken, stablecoinin nihai yasal onayını beklendiği biliniyor.

Ripple ve IRC’nin ortaklığı, blockchain teknolojisinin insanî yardım dağıtımında etkin kullanımı konusunda yeni bir dönemi işaret ediyor. Bu iş birliği, nakit yardımların daha hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşmasını sağlayarak, kriz bölgelerindeki toplulukların ihtiyaçlarına daha iyi cevap verilmesini amaçlıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir