USD34,27
EURO37,50
JPY0,231300
RUB0,357500
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
GR. ALTIN2.926,15
BTC62.378,16
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Ripple Kurucu Ortağı 1 Milyon Dolarlık XRP Bağışı Yaptı: Kamala Harris’e Destek

Ripple Kurucu Ortağı 1 Milyon Dolarlık XRP Bağışı Yaptı: Kamala Harris’e Destek

Ripple Kurucu Ortağı 1 Milyon Dolarlık XRP Bağışı Yaptı: Kamala Harris'e Destek
Ripple Kurucu Ortağı 1 Milyon Dolarlık XRP Bağışı Yaptı: Kamala Harris'e Destek
service

Ripple Kurucu Ortağı Chris Larsen, ABD Demokrat başkan adayı Kamala Harris’e 1 milyon dolar değerinde XRP bağışı yaptı. Bu bağış, Ripple’ın seçimlere olan desteğini ve XRP’nin geleceğine dair umutlarını gösteriyor.

Ripple (XRP) Haberleri

FOX muhabiri Eleanor Terrett, Ripple’ın kurucusu Chris Larsen’in ABD Demokrat başkan adayı Kamala Harris’e ilk resmi kripto bağışını yaptığını duyurdu. Yeni FEC dosyalarına göre, Larsen 1 milyon dolar değerinde XRP bağışladı. Kripto para şirketlerinin genelinin aksine Ripple açık biçimde Kamala Harris’i destekliyor.

Ripple Kurucu Ortağı 1 Milyon Dolarlık XRP Bağışı Yaptı: Kamala Harris'e Destek

Ripple’ın Bitcoin Karşıtı Durumu

2021 yılında Bitcoin’in çevreye madencilik nedeniyle zarar verdiği konusunun gündemi kasıp kavurduğu ortamda da Ripple, Bitcoin karşıtı pozisyon almıştı. Ripple şirketi blockchain teknolojisinin kendi elleriyle finansı dönüştürebileceğine inanıyor ve Bitcoin’i rakip olarak kabul ediyor.

Ripple Kurucu Ortağı 1 Milyon Dolarlık XRP Bağışı Yaptı: Kamala Harris'e Destek

XRP Coin Yorum

Piyasa değerine göre en büyük altcoinlerden olan XRP Coin, geçtiğimiz günlerde SEC’in temyize gitmesi nedeniyle düştü. 0,5 dolara kadar gerileyen fiyat, uzayan dava süreci ve mahkemedeki kazanımların kaybedilmesi potansiyelinden etkilendi.

XRP Coin’in Geleceği

Görünen şu ki XRP Coin muhtemelen bu boğa sezonunda da düzenleyici baskının altında zayıf performans gösterecek. SEC daha güçlü argümanlarla iddialarını ispat edebilirse ikincil piyasa satışlarının menkul kıymet kabul edilmemesinden tutun %94 indirim uygulanan cezaya kadar birçok kazanım tersine dönebilir.

Ripple Kurucu Ortağı Chris Larsen’in Kamala Harris’e yaptığı 1 milyon dolarlık XRP bağışı, kripto para sektörünün siyasi arenaya olan ilgisini gösteriyor. Ancak XRP’nin geleceği, SEC davasının sonuçlarına bağlı olarak belirsizliğini koruyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir