USD34,08
EURO38,06
JPY0,240500
RUB0,370100
GBP45,30
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.832,79
BTC62.968,48
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Roborock IFA 2024’te 5 Yeni Akıllı Ev Ürünü Tanıttı: İşte Detaylar

Roborock IFA 2024’te 5 Yeni Akıllı Ev Ürünü Tanıttı: İşte Detaylar

Roborock IFA 2024'te 5 Yeni Akıllı Ev Ürünü Tanıttı: İşte Detaylar
Roborock IFA 2024'te 5 Yeni Akıllı Ev Ürünü Tanıttı: İşte Detaylar
service

Dünyanın öncü akıllı temizlik çözümleri markası Roborock, 10. yıl dönümünü kutlamak amacıyla IFA 2024’te yeni akıllı ev temizlik çözümlerini tanıttı. IFA’da sergilenen 5 yeni model, yenilikçi tasarımları ve özellikleriyle dikkat çekiyor.

Roborock Qrevo Curv ve Qrevo Edge: Sektörün İlk AdaptiLift Yapılı Modelleri

Roborock Qrevo Curv ve Qrevo Edge modelleri, sektörde bir ilk olarak kabul edilen AdaptiLift yapısıyla öne çıkıyor. Bu yapı, bağımsız olarak ayarlanabilen üç tekerlekli kontrol sistemiyle robot süpürgelerin temizlik sırasında 10 mm’ye yükselmesine olanak tanıyor. Bu sayede, orta-uzun kıllı halıları temizleyip, 4 cm yüksekliğindeki çift katmanlı eşikleri geçebiliyorlar. DuoDivide™ Ana Fırça, saçları karışmadan toplayan spiral bıçaklı çift kısa fırçalı makaralardan oluşuyor. Bu özel tasarım, saçların fırçaların etrafında dolaşmasını veya uçlarda birikmesini önlüyor. Bu sayede dolanma oranı sıfıra inerken SGS tarafından onaylanmış yüzde 100 temizlik sağlıyor. 18,500 Pa HyperForce güçlü emiş gücü, FlexiArm™ teknolojisine sahip yan fırça ve mop ile köşelere sorunsuz bir şekilde ulaşarak temizlik verimliliğini önemli ölçüde artırıyor. Her iki model de multifonksiyonel istasyon 3.0 ile birlikte geliyor. 75°C sıcak mop yıkama özelliği ile döner moplarda bakterilerin %99.99’dan fazlası temizleniyor.

Roborock IFA 2024'te 5 Yeni Akıllı Ev Ürünü Tanıttı: İşte Detaylar

Roborock Qrevo Slim: Gelişmiş Navigasyon ve Engel Tanıma Teknolojisi

Roborock Qrevo Slim, 8.2 cm yüksekliği ile sektörün en ince 3D ToF sensörlü robot süpürgesi olarak öne çıkıyor ve gelişmiş navigasyon ve engel tanıma teknolojisi sunuyor. Roborock Qrevo Slim, mobilyaların altındaki ulaşması zor alanlarda bile kolayca ulaşabiliyor. Roborock Qrevo Slim’in StarSight™ otonom sistemi, sektörde ilk kez sunulan çift ışıklı 3D ToF teknolojisine sahip. Bu teknoloji, 21,600’den fazla sensör noktasına sahip yüksek yoğunluklu bir lazer kullanıyor. Cihaz, 38,400Hz örnekleme frekansının yanı sıra akıllı RGB kamerasıyla, navigasyon gücünü de kullanarak engelleri daha kolay tanır hale geliyor. Roborock, bu teknolojiyi Infineon, pmd ve OFlim ile beş yıl süren bir işbirliği sonucu geliştirdi. Eşsiz haritalama yetenekleri ile Roborock Qrevo Slim, yükseklik ve derinlik verilerini titizlikle yakalayarak standartları yeniden belirliyor. Çevresini kapsamlı bir şekilde analiz etmesi, Roborock Qrevo Slim’in engelleri en yüksek hassasiyetle tanımasını ve verimli bir şekilde tepki vermesini sağlıyor. Bu sayede 73 farklı engel türünü kolaylıkla tanıyıp tepki veriyor. Özellikle evcil hayvanlar gibi beklenmeyen engellere hızlı yanıt veriyor. Cihaz, ana fırçayı akıllıca durdurarak tüylü dostlarımızı önceden görebiliyor. Bu hamle ile rotasını yeniden ayarlayarak patili dostlarımızın huzurlarını bozmadan temizlik yapıyor. 11,000Pa emiş gücü ile donatılan Roborock Qrevo Slim, geliştirilmiş mop yıkama ve kendini temizleme özelliklerine sahip multifonksiyonel istasyon 3.0 ile kendisini kolayca temizleyebiliyor.

Roborock IFA 2024'te 5 Yeni Akıllı Ev Ürünü Tanıttı: İşte Detaylar

Roborock H5: Güçlü ve Hassas Kablosuz Süpürge ile Gelişmiş Filtrasyon

Roborock, IFA’da yeni dikey süpürgesi H5 modelini de tanıttı. Roborock H5, 158AW emiş gücü sunuyor. Motorlu mini fırça takılı olduğunda bile sadece 1.82 kg ağırlığa ulaşıyor. Dokuz-siklon toz ayrıştırma teknolojisi ve beş aşamalı filtrasyon sistemi ile dikkat çekiyor.

Roborock IFA 2024'te 5 Yeni Akıllı Ev Ürünü Tanıttı: İşte Detaylar

Roborock Zeo Lite: Dünyanın İlk Zeo-cycle Teknolojisine Sahip Çamaşır Yıkama ve Kurutma Makinesi

Akıllı ev temizlik çözümlerini daha da genişleten Roborock, Roborock Zeo Lite’ı tanıttı. Bu yenilikçi cihaz, hem çamaşır yıkama hem de kurutma makinesi özellikleriyle hepsi bir arada bir temizlik sunuyor. Akıllı cihaz, aşırı ısı kullanmadan hassas kumaşları koruyan dünyadaki ilk Zeo-cycle kurutma teknolojisi ile geliyor. Zeo Lite, yapay zeka kontrolü sayesinde su buharı emme kapasitesini artırıp ılık sıcaklıkta kurutma yapıyor. Ayrıca nemi etkili bir şekilde yakalayıp kumaş bakımını optimal şekilde sağlıyor. Roborock Zeo Lite, 10 kg yıkama ve 6 kg kurutma kapasitesiyle çamaşırları makineden çıkarmaya gerek kalmadan sadece bir saatte hem yıkayıp hem de kurutabiliyor. Roborock uygulaması aracılığıyla erişilebilen 27 özelleştirilebilir yıkama ve kurutma modu ile bu akıllı sistem, su ve kurutma ayarlarını analiz ederek otomatik olarak uygun modu bulup ağırlığa göre otomatik deterjan dağıtımı da yapıyor. Böylece yıkama sürecinden başlayıp kurutma bitene kadar kullanıcıların hiçbir müdahalede bulunmasına gerek kalmıyor.

Roborock IFA 2024'te 5 Yeni Akıllı Ev Ürünü Tanıttı: İşte Detaylar

IFA 2024’te tanıtılan bu yenilikçi ürünlerle Roborock, akıllı ev temizliğinde devrim niteliğinde bir değişimin öncüsü olmayı hedefliyor. Roborock’un 10. yıl dönümünü kutladığı bu özel yılda, şirket, akıllı ev teknolojilerinde lider olan küresel bir şirkete dönüştüğünü gösteren bir adım atıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir