USD34,27
EURO37,07
JPY0,226300
RUB0,357700
GBP44,37
EURO/USD1,08
BIST8.714,69
GR. ALTIN3.003,22
BTC67.382,64
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. SAP Genç Profesyoneller Programı 13. Yılında IC Holding ile Başladı

SAP Genç Profesyoneller Programı 13. Yılında IC Holding ile Başladı

SAP Genç Profesyoneller Programı 13. Yılında IC Holding ile Başladı
SAP Genç Profesyoneller Programı 13. Yılında IC Holding ile Başladı
service

SAP Genç Profesyoneller Programı’nın 13.’sü IC Holding iş birliğinde başladı. 26 Ağustos’ta başlayan program, 2 aylık ücretsiz eğitim ile Türkiye’nin önde gelen kurumlarına SAP danışmanlık hizmeti verecek uzmanlar yetiştiriyor.

SAP ve IC Holding’in Ortaklığı ile 30 Genç Uzman Yetişecek

SAP, kurumsal uygulama ve iş odaklı yapay zeka çözümleri alanında lider bir şirket. IC Holding ise inşaat, enerji, turizm ve altyapı sektörlerinde faaliyet gösteren, sosyal sorumluluk bilincini ön planda tutan bir kuruluş. Ortaklıkları ile düzenlenen bu programda, 30 katılımcıya 2 aylık ücretsiz eğitim verilecek. Programın sonunda mezunlar, SAP sertifikası almaya hak kazanacak ve İbrahim Çeçen Vakfı bursiyeri olan dört genç de teknoloji alanında kendilerini geliştirecek.

SAP Genç Profesyoneller Programı 13. Yılında IC Holding ile Başladı

SAP Genç Profesyoneller Programı: Dijital Ekonomi İçin Taraflar

İş dünyasında yetenek açığı giderek büyüyor ve rekabeti etkiliyor. SAP Genç Profesyoneller Programı, üniversiteden yeni mezun gençlerin teknik becerilerinin yanı sıra iletişim, tasarım odaklı düşünme gibi kişisel gelişimlerini de destekleyerek bu soruna çözüm arıyor. 18 Ekim’de tamamlanacak program, SAP’nin kurumsal kaynak planlama çözümü S/4HANA, bulut ve iş alanında yapay zeka çözümleri hakkında yetkinlik kazandırıyor. Yüzlerce başvuru arasından seçilen gençler, eğitimin sonunda SAP Danışmanı unvanıyla SAP iş ortakları ve müşterilerinde istihdam edilecek.

SAP Genç Profesyoneller Programı 13. Yılında IC Holding ile Başladı

SAP Genç Profesyoneller Programı’nın Etkisi

SAP Genç Profesyoneller Programı dünya genelinde 2012’den bu yana 42 ülkede yürütülüyor ve 4500’e yakın mezun verdi. Program, dijital ekonomideki yetenek ihtiyacının karşılanmasına destek sağlıyor. IC Holding Bilgi Teknolojileri Lideri (CTO) Tolga Yeşildal, programın ülkenin dijital teknolojiler alanında yeni yetenekler kazanmasına katkı sağlayacağını belirtti. SAP Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Erdem Şekeroğlu ise dünya ticaretinin %87’sinin SAP sistemleri üzerinden gerçekleştiğini ve programdan mezun olanların iş hayatına atıldıklarında ellerinde adeta bir altın bilezik olacağını vurguladı.

SAP Genç Profesyoneller Programı’nın 13.’sü IC Holding iş birliğinde başladı. 2 aylık ücretsiz eğitim ile Türkiye’nin önde gelen kurumlarına SAP danışmanlık hizmeti verecek uzmanlar yetiştiriliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir