Sasa Polyester Sanayi A.Ş. (SASA), Gaziantep’teki Arazi GES projesinin 26,2 MWp’lik kısmını tamamlayarak elektrik üretimine başladı.
Sasa Polyester Arazi GES Yatırımını Devreye Aldı
Şirket, Gaziantep’teki toplam 45,7 MWp gücündeki Arazi GES projesinin 26,2 MWp’lik kısmını devreye almayı başardı.
Yatırımın Kalan Kısmı 2025’te Tamamlanacak
Projenin geri kalan kısmının 2025 yılının Mart ayı sonunda tamamlanması planlanıyor ve sürdürülebilir enerji hedefleniyor.
Sürdürülebilirlik İlkelerine Uygun Adımlar Atılıyor
Yatırımın tamamlanmasıyla şirket, yıllık elektrik tüketiminin %20’sini yenilenebilir enerji kaynaklarından karşılamayı hedefliyor.
Yeşil Dünya İçin Büyük Adım
Sasa Polyester, geleceğe temiz enerji bırakma sorumluluğu ile çevre dostu projelere odaklanmayı sürdürüyor.
Sasa Polyester’in yenilenebilir enerji alanındaki yatırımları, çevreye duyarlı üretim hedeflerini destekleyerek sürdürülebilir bir gelecek için önemli bir adım teşkil ediyor.