USD34,09
EURO38,07
JPY0,239900
RUB0,370000
GBP45,31
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.835,45
BTC62.832,53
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Şekerbank: Tüm Bankalar Tek Ekranda! Açık Bankacılık ile Hesaplarınızı Yönetin

Şekerbank: Tüm Bankalar Tek Ekranda! Açık Bankacılık ile Hesaplarınızı Yönetin

Şekerbank: Tüm Bankalar Tek Ekranda! Açık Bankacılık ile Hesaplarınızı Yönetin
Şekerbank: Tüm Bankalar Tek Ekranda! Açık Bankacılık ile Hesaplarınızı Yönetin
service

Şekerbank, müşterilerine sunduğu yeni Açık Bankacılık hizmeti ile tüm bankalardaki hesaplarını tek ekranda görüntüleyebilme ve para transferi yapabilme olanağı sağlıyor.

Açık Bankacılık ile Kolay Erişim

Şekerbank, müşterilerinin farklı bankalardaki hesaplarına kolayca erişebilmelerini sağlamak için Açık Bankacılık hizmetini hayata geçirdi. Artık Şeker Mobil ve İnternet Şubesi üzerinden tüm banka hesapları tek bir ekranda görüntülenebiliyor.Şekerbank: Tüm Bankalar Tek Ekranda! Açık Bankacılık ile Hesaplarınızı Yönetin

Tüm Bankalar Tek Ekranda

Şekerbank müşterileri, Şeker Mobil ve İnternet Şubesi üzerinden tüm banka hesaplarının bakiyelerini ve hareketlerini kolaylıkla görüntüleyebiliyor. Ayrıca, bu hesaplar arasında para transferi işlemi de gerçekleştirebiliyorlar.Şekerbank: Tüm Bankalar Tek Ekranda! Açık Bankacılık ile Hesaplarınızı Yönetin

Dijital Bankacılıkta Yeni Bir Dönem

Şekerbank, dijital bankacılık stratejisini geliştirmeye devam ediyor. Müşteri deneyimini en üst düzeye çıkarmak için tüm dijital kanallarını ve ürünlerini yeniliyor.

Şekerbank, Açık Bankacılık hizmeti ile müşterilerine pratik ve güvenilir bir dijital deneyim sunarak tüm bankalardaki hesaplarını tek ekranda yönetme imkanı sağlıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir