USD34,27
EURO37,07
JPY0,226300
RUB0,357700
GBP44,37
EURO/USD1,08
BIST8.714,69
GR. ALTIN3.003,22
BTC67.382,64
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Serge Ferrari, 9.000’den Fazla Profesyonel İçin Avrupa Turnesi Başlattı

Serge Ferrari, 9.000’den Fazla Profesyonel İçin Avrupa Turnesi Başlattı

Serge Ferrari, 9.000'den Fazla Profesyonel İçin Avrupa Turnesi Başlattı
Serge Ferrari, 9.000'den Fazla Profesyonel İçin Avrupa Turnesi Başlattı
service

Serge Ferrari Group, güneş koruma ürünlerini Avrupa’ya tanıtmak için düzenlediği Soltis Tour’un başlangıç etkinliğini İstanbul’da gerçekleştirdi. 2025 yılına kadar devam etmesi planlanan tur kapsamında, Serge Ferrari Group iki tırla birlikte 15 ülke ve 60 farklı noktada güneş koruma çözümlerini sergileyecek.

Soltis Tour: Avrupa’da Güneş Koruma Çözümleri

Serge Ferrari, esnek kompozit malzeme teknolojisinde öncü bir marka olarak, Soltis Tour’u ikinci kez düzenledi. İlk kez Türkiye’nin ev sahipliği yaptığı etkinlik, 9-10 Eylül tarihlerinde Hilton Bosphorus Otel’de gerçekleştirildi. Etkinlikte, Serge Ferrari ürünleri ile inşa edilen Ziraat Bankası ve VakıfBank genel merkezlerinin vaka analizleri sunuldu.

Serge Ferrari, 9.000'den Fazla Profesyonel İçin Avrupa Turnesi Başlattı

Üç Farklı Konsept, Tek Bir Amacı Sunuyor

Bu yılki Soltis Tour’da, daha gelişmiş bir deneyim sunmak için iki tır kullanılıyor. İlk tırda, markanın yeniliklerini ve teknik performansını sergileyen üç farklı konsept sunuluyor: “Dönüşüm”, “Dış Mekan Güneş Kontrol Deneyimleri” ve “İç Mekan Güneş Kontrol Deneyimleri”. İkinci tır ise Serge Ferrari Group’un partner markalarına ev sahipliği yapıyor.

Vaka Analizleri: Mimari Tasarım ve Güneş Koruma Uygulamaları

Soltis Tour etkinliği çerçevesinde, Ziraat Bankası ve VakıfBank genel merkezlerinin vaka analizleri gerçekleştirildi. Aukett Swanke Genel Müdürü Burcu Şenparlak, VakıfBank Genel Merkezi’nin iç mimari prensiplerini ve tasarım süreçlerini paylaşırken, A Tasarım Mimarlık Kurucu Başkanı Ali Osman Öztürk ve Başkan Yardımcısı Levent Çiftçi, Ziraat Bankası Genel Merkezi’nin gün ışığı ile ilişkisini ve çalışan konforu odaklı kontrol mekanizmalarını anlattılar.

Serge Ferrari, Soltis Tour ile Avrupa’da güneş koruma çözümlerinin tanıtımını sürdürüyor. 9.000’den fazla montajcı, üretici, mimar ve meslek profesyoneli ile bir araya gelmeyi hedefleyen tur, Eylül 2024’ten Şubat 2025’e kadar 15 ülke ve 60 farklı noktada düzenlenecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir