USD34,25
EURO37,09
JPY0,226300
RUB0,353500
GBP44,54
EURO/USD1,08
BIST8.869,43
GR. ALTIN3.015,30
BTC66.974,31
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Shell, 1000 Select Marketiyle Yolculukları Lezzet Duraklarına Dönüştürüyor

Shell, 1000 Select Marketiyle Yolculukları Lezzet Duraklarına Dönüştürüyor

Shell, 1000 Select Marketiyle Yolculukları Lezzet Duraklarına Dönüştürüyor
Shell, 1000 Select Marketiyle Yolculukları Lezzet Duraklarına Dönüştürüyor
service

Yakıt kalitesiyle bilinen ve 1100’ü aşkın istasyonunda hizmet veren Shell, konforlu lezzet durakları Select marketlerinin sayısını Türkiye genelinde 1000’e çıkardı. 2013’ten beri devam eden Shell Select yolculuğu, deli2go ürün çeşitliliğinin ve Select noktalarının artmasıyla ivme kazandı.

Shell Select: Yolculukları Lezzet Duraklarına Dönüştürüyor

Shell, sadece yakıt ve temiz tuvalet ihtiyacını karşılamakla kalmıyor, Select marketleriyle yolculara konforlu ve keyifli bir deneyim sunmayı hedefliyor. Şirket, 120’si deli2go olmak üzere 1000’den fazla ürün çeşidiyle, her gün ortalama 1 milyon müşteriye ulaşarak, sağlıklı ve kaliteli lezzet seçenekleri sunuyor.

Shell, 1000 Select Marketiyle Yolculukları Lezzet Duraklarına Dönüştürüyor

Kahve Gurmelerinin Yeni Adresi: Shell Select

Shell, lokomotif ürünü olan kahveyi çekirdekten taze çekilmiş ve taze sütten hazırlayarak, kahve severlerin tercihi haline geldi. Yaz aylarında buzlu kahve ürün gamına eklendi ve özel buz makineleriyle yüksek kalite sunuldu. Euromonitor 2023 verilerine göre, Shell, Türkiye’nin en çok kahve satan ilk 5 şirketi arasında yer alıyor.

18 Milyon Kahve Hedefi

Birkaç yıl önce yılda 3 milyon kahve satan Shell, bu rakama bu yıl birkaç ayda ulaştı. 2024 sonunda 18 milyon kahve hedefi belirlendi ve bu hedefe emin adımlarla ilerleniyor. Ürün yelpazesi üçgen sandviç, sucuklu tost, kaşarlı bazlama, poğaça, börek, kruvasan ve katkısız soğuk sıkım meyve suları ile detoks içeceklerini içeriyor. Tüm ürünlerin tazeliği ve kalitesi için özel bir tedarik zinciri oluşturuldu.

Akaryakıt Gelirini İkiye Katlayan Bayiler

Shell&Turcas CEO’su Emre Turanlı, “Select marketlerimiz ve deli2go ürünlerimizle misafirlerimizin seyahatlerini konfor ve lezzet yolculuğuna çevirmeyi hedefledik. 1000 istasyonumuzda kaliteli hizmet sunuyoruz. Misafirlerimiz için sunduğumuz bu hizmet, bayilerimizin operasyonel başarılarını arttırıyor. Akaryakıt gelirini Select satışlarıyla ikiye katlayan bayilerimiz var.” dedi.

Deli2go Truck: Lezzet Yolculuğu Devam Ediyor

Yaklaşık bir yıldır deli2go ürünleri istasyonlar dışında da satışa sunuluyor. Deli2go Truck, konser, festival ve yarış gibi etkinliklerde Select ürünlerini misafirlere ulaştırıyor. İnsanların mobil aracımıza gelip daha önce istasyonlarımızdan aldığı ve beğendiği ürünümüzü yine ürün adıyla sorarak sipariş verdiğini görmek bizi gururlandırıyor.” dedi Turanlı.

Shell, 1000 Select marketiyle, sadece yakıt değil, lezzet ve konfor da sunarak yolculukları daha keyifli hale getirmeyi hedefliyor. deli2go ürünlerinin ve Select marketlerin genişlemesi, Shell’in müşteri deneyimini iyileştirme ve bayilerinin başarısına katkı sağlama vizyonunu gösteriyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir