USD34,09
EURO38,10
JPY0,240900
RUB0,370000
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.842,39
BTC63.372,04
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Shiba Inu Fiyatı Kritik Eşikte: %16’lık Yükseliş Mümkün mü?

Shiba Inu Fiyatı Kritik Eşikte: %16’lık Yükseliş Mümkün mü?

Shiba Inu Fiyatı Kritik Eşikte: 'lık Yükseliş Mümkün mü?
Shiba Inu Fiyatı Kritik Eşikte: %16'lık Yükseliş Mümkün mü?
service

Gözde memecoin Shiba Inu (SHIB) fiyatı son günlerde önemli bir düşüş yaşadı ve kritik desteğini kaybetti. Günlük zaman diliminde %2,7 düşüşle 0,00001325 dolar seviyesinden işlem görüyor. Ancak, zincir içi metrikler potansiyel bir piyasa dibine işaret ediyor ve yakında bir fiyat toparlanması olasılığını güçlendiriyor.

Piyasa Duyarlılığı ve Zincir İçi Göstergeler

Santiment verilerine göre Shiba Inu’nun sosyal baskınlığı aylık zaman diliminde en yüksek seviyelere yükseldi. Bu, sosyal medyada altcoin’e olan ilginin ve tartışmaların arttığını gösteriyor. Bu eğilim genellikle önemli fiyat hareketlerinden önce gelir ve topluluğun katılımını yansıtır. Ancak, 24 Ağustos’tan bu yana Shiba Inu fiyatı aşağı yönlü bir seyir izliyor ve artan sosyal duyarlılığın hemen alım baskısına dönüşmeyebileceği endişelerini artırıyor.Shiba Inu Fiyatı Kritik Eşikte: 'lık Yükseliş Mümkün mü?

Shiba Inu: %16’lık Yükseliş Beklentisi

Düşüşe rağmen birçok topluluk üyesi Shiba Inu’nun uzun vadeli potansiyeline güvenini ifade ediyor. Daha geniş piyasa koşullarının iyileşmesi halinde bu olumlu hava fiyatın hızla toparlanması için bir katalizör görevi görebilir. Shiba Inu’nun 30 günlük emsal değeri son 10 ayın en düşük seviyesine geriledi. Bu da son işlemlerin geçen yıla kıyasla çok daha düşük fiyatlardan gerçekleştiğine işaret ediyor. Bu düşüş kısa vadede yatırımcı güveninin azaldığını yansıtırken ufukta yeni bir piyasa düzeltmesinin olabileceğini düşündürüyor.Shiba Inu Fiyatı Kritik Eşikte: 'lık Yükseliş Mümkün mü?

MVRV Oranı ve Karlılık

30 günlük ve 365 günlük Piyasa Değeri/Gerçekleşen Değer (MVRV) oranı Shiba Inu’nun fiyatı ile birlikte düştü. Bu da ortalama yatırımcıların karlılığının azaldığını gösteriyor. Şu anda SHIB yatırımcılarının yalnızca %30,71’inin karda olması, varlığın karlılığının kritik bir destek seviyesinde olduğunu gösteriyor. Fiyatın daha da düşmesi kayıpları artırabilir ve daha fazla yatırımcıyı zarara itebilir.

Şu anda SHIB fiyatı talep ve arz bölgeleri arasında konsolide oluyor. Piyasa yapıcılar son zamanlarda en yüksek seviyedeki likiditeyi avlayarak sert bir düşüşe neden oldu. Analistler, SHIB’nin 0,00001460 dolar eşiğine yeniden yükselmeden önce 0,00001260 dolar civarında destek bulabileceğini tahmin ediyor. Bu da %3’lük bir düşüşün ardından %16’lık potansiyel bir yükselişi işaret ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir