USD34,28
EURO37,50
JPY0,231300
RUB0,355000
GBP44,76
EURO/USD1,09
BIST8.964,10
GR. ALTIN2.915,68
BTC60.607,50
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Shiba Inu Liderinden Büyük Açıklama: SHIB İçin Oyun Değiştirici Haftası!

Shiba Inu Liderinden Büyük Açıklama: SHIB İçin Oyun Değiştirici Haftası!

Shiba Inu Liderinden Büyük Açıklama: SHIB İçin Oyun Değiştirici Haftası!
Shiba Inu Liderinden Büyük Açıklama: SHIB İçin Oyun Değiştirici Haftası!
service

Shiba Inu baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, önümüzdeki haftanın SHIB için oyunun kurallarını değiştireceğini ima etti. Bu, Singapur’daki Token 2049 konferansında verdiği kısa bir röportajın ardından geldi. X platformundaki paylaşımları aracılığıyla Kusama, topluluğa önümüzdeki hafta neler beklemeleri gerektiği konusunda da bir fikir verdi.

Shiba Inu Baş Geliştiricisi İpuçlarını Verdi: SHIB İçin Oyun Değiştirici Hafta!

Kripto meraklısı Raajeev Anand, Kusama ile yaptığı bir röportajın videosunu paylaştı. Shiba Inu baş geliştiricisi önümüzdeki bir haftanın SHIB için oyunun kurallarını değiştireceğini ima etti. Anand ayrıca Kusama’nın neyi ima ettiğine dair daha fazla bilgi verdi. Buna göre, ekip yakında “Shiba Inu ekosistemi için gerçek bir kullanım durumu” duyurmayı planladığını belirtti.

Shiba Inu Liderinden Büyük Açıklama: SHIB İçin Oyun Değiştirici Haftası!

SHIB İçin Oyun Değiştirici Haftası

Kusama bu kullanım durumları hakkında şifreli konuştu. Bununla birlikte, bunların TREAT token ve şu anda üzerinde çalıştıkları katman-3 gizlilik Blockchain ile ilgili olduğuna inanılıyor. Kusama, Token 2049 etkinliği hakkındaki X gönderisinde, konferansta daha fazla zaman geçirmeyi dilediğini belirtti. Bununla birlikte, odak noktalarının katman-3 ağına bir ima gibi görünen “özel şeyler” olduğunu belirtti.

Shiba Inu Liderinden Büyük Açıklama: SHIB İçin Oyun Değiştirici Haftası!

Katman-3 Ağının Lansmanı Mı Geliyor?

Bu arada, Shiba Inu lideri, X biyografisini “Generalleri Tedavi etmeye hazırlanıyorum” şeklinde değiştirdi. Bu da katman-3 ağının lansmanının yakın olduğunu akıllara getiriyor. Bu yılın başlarında ekip, katman-3 Blockchain geliştirmek için TREAT token satışı yaptı. Böylece ekip, 12 milyon dolar fon sağladı. Ağın adını henüz açıklamadılar. Bununla birlikte, TREAT’in yeni Blockchain için yardımcı program ve yönetişim tokeni olacağını açıkladılar.

Shiba Inu Liderinden Büyük Açıklama: SHIB İçin Oyun Değiştirici Haftası!

Shiba Inu Ekosistemine Yeni Bir Kullanım Durumu

Bu Blockchain’in başlatılması, Shiba Inu ekosistemine heyecan verici bir yardımcı program ekleyecek. Ayrıca, uzmanlara göre SHIB’nin en büyük meme coin’lerinden biri olarak konumunu güçlendirmeye yardımcı olacak. Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, meme coin’i, geçen yıl piyasaya sürülmesinden bu yana SHIB için büyük bir destek sağlayan katman-2 ağı Shibarium’a zaten sahip.

Shiba Inu Liderinden Büyük Açıklama: SHIB İçin Oyun Değiştirici Haftası!

Pazarlama Lideri Kullanıcıları Shibarium’a Köprü Kurmaya Çağırıyor

Shiba Inu pazarlama lideri Lucie, kullanıcıları merkezi borsaları kullanmayı bırakmaya çağırdı. Ayrıca, kullanıcıların merkezi olmayan finansa (DeFi) odaklanmasını tavsiye etti. Lucie, DeFi konusunda ciddi olan herkesin Shibarium’a köprü kurmaya bakması gerektiğini belirtti. Lucie, kullanıcılara tokenlarını katman-2 ağında almalarını ve düşük ücretlerin ve hızlı işlemlerin keyfini çıkarmalarını söyledi.

Merkezi Borsalar Hakkında Uyarılar

Pazarlama lideri bu açıklamayı, kullanıcılarını cevaplara ihtiyaç duyduklarında askıda bıraktığını iddia ettiği BingX kripto borsasına seslenirken yaptı. BingX kısa süre önce 43 milyon dolar değerinde USDT ve USDC’nin çalındığı bir saldırıya uğradı. Shiba Inu pazarlama yöneticisi, yine DeFi’nin gerçek bir anlaşma olduğunu iddia etti. Ayrıca, kripto kullanıcılarına merkezi olmayan bir cüzdanın nasıl kullanılacağını öğrenmelerini ve Blockchain’in temellerine aşina olmalarını tavsiye etti. Son olarak WazirX hack olayından da bahsetti. Bu bağlamda, bu kullanıcıları merkezi borsalara güvenmeyi bırakmaya ve self-custody yöntemini benimsemeye çağırdı.

Shiba Inu lideri Shytoshi Kusama’nın açıklamaları, SHIB topluluğunda büyük bir heyecan yarattı. Yeni kullanım durumunun ne olacağı ve SHIB’nin geleceği için ne anlama geldiği merak konusu. Önümüzdeki hafta, Shiba Inu ekosisteminde büyük gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir