USD34,26
EURO37,05
JPY0,225500
RUB0,357200
GBP44,41
EURO/USD1,08
BIST8.714,69
GR. ALTIN2.999,73
BTC67.391,05
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Shiba Inu (SHIB) 10% Sıçradı! ‘Uptober’ Rallisi Başladı mı?

Shiba Inu (SHIB) 10% Sıçradı! ‘Uptober’ Rallisi Başladı mı?

Shiba Inu (SHIB) 10% Sıçradı! 'Uptober' Rallisi Başladı mı?
Shiba Inu (SHIB) 10% Sıçradı! 'Uptober' Rallisi Başladı mı?
service

Popüler meme coin Shiba Inu (SHIB), ‘Uptober’ rallisinin başlangıcını işaret ederek gün içinde %10’dan fazla değer kazandı. Bu hamle, Shiba Inu’nun Ekim ayında aylık getiriler açısından istisnai bir performans sergilemesiyle örtüşüyor.

Shiba Inu (SHIB) %10’dan Fazla Yükseldi

Popüler meme coin Shiba Inu (SHIB), bu aya kötü bir başlangıç yaptı. Ancak, bunun ardından meme coin bugün kayda değer bir fiyat artışı kaydetti. Verilere göre, SHIB’nin fiyatı gün içinde yüzde 10’dan fazla yükseldi. Bazı analistler bunu yeni bir rallinin habercisi olarak görüyor.

Shiba Inu (SHIB) 10% Sıçradı! 'Uptober' Rallisi Başladı mı?

Shiba Inu (SHIB) İçin ‘Uptober’ Rallisi

Her ne kadar ‘Uptober’ kripto para piyasasındaki varlıkların çoğunluğu için henüz vaadini yerine getirmemiş olsa da, Shiba Inu (SHIB) için çoktan başlamış gibi görünüyor. Popüler meme coin gün içinde %10’un üzerinde bir artışla bunu gösterdi. Bu hamle onu ikinci en iyi günlük performans gösteren token haline getirdi.

Shiba Inu (SHIB) 10% Sıçradı! 'Uptober' Rallisi Başladı mı?

SHIB’in Yükselişinin Arkasındaki Nedenler

SHIB’in yükselişinin arkasında, Ekim ayında aylık getiriler açısından istisnasız iyi bir performans göstermesi, Shibarium ağının gelişmesi ve SHI stablecoin’in piyasaya sürülmesi gibi faktörler yatıyor.

Shiba Inu (SHIB) 10% Sıçradı! 'Uptober' Rallisi Başladı mı?

Shibarium Ağının Gelişimi ve SHI Stablecoin’in Piyasaya Sürülmesi

SHIB geliştirici ekibi, yakın zamanda meme coin ekosisteminde bir dizi yükseltme yaptı. Ayrıca, oyunun kurallarını değiştiren ‘Shib the Metaverse’in yakında piyasaya sürülmesini bekliyor. Shiba Inu topluluğu, Lucie’nin Eylül ayı sonlarında ‘Shibarium ağını önemli ölçüde geliştirmek’ amacıyla ‘Shib ekosisteminde çok önemli bir gelişme’ olarak bahsettiği SHI stablecoin’in Shibarium’da piyasaya sürülmesini de dört gözle bekliyor.

On-Chain Faaliyetlerdeki Artış

Bunun da ötesinde, Shiba Inu etrafındaki on-chain faaliyetler de son zamanlarda hızla arttı. Böylece, 2 Ekim’de yaklaşık %3.000 artarak şimdiye kadar net akışlarda şaşırtıcı bir şekilde 322,7 milyar SHIB’ye ulaştı. Bu da balinaların yükselişe geçtiği ve meme coin biriktirmeye başladığı anlamına geliyor.

Shiba Inu Fiyat Analizi

Ancak, SHIB’yi destekleyen sadece ilgili gelişmeler değil. Kripto uzmanı BigMike7335’in Elliott Wave ve Fibonacci analizine göre, Shiba Inu’nun düzeltici aşaması, önümüzdeki üç ila altı ay içinde fiyatını 0,00002378 dolar civarına çıkarabilecek potansiyel bir kırılma ile sona eriyor gibi görünüyor.

Her şey göz önüne alındığında, meme coin SHIB’nin son rallisi küçük bir başarı değil. Ayrıca, birden fazla gösterge, en azından yakın vadede devam edeceğini gösteriyor. Bununla birlikte, kripto piyasasındaki trendlerin kolayca değişmesi mümkün. Bu nedenle kişinin kendi araştırmasını yapması kritik öneme sahip.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir