USD34,26
EURO37,01
JPY0,226200
RUB0,353500
GBP44,50
EURO/USD1,08
BIST8.812,60
GR. ALTIN3.013,48
BTC67.268,36
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Solana DEX İşlem Hacmi Ethereum’u Geçti: SOL Fiyatı Yükselecek mi?

Solana DEX İşlem Hacmi Ethereum’u Geçti: SOL Fiyatı Yükselecek mi?

Solana DEX İşlem Hacmi Ethereum'u Geçti: SOL Fiyatı Yükselecek mi?
Solana DEX İşlem Hacmi Ethereum'u Geçti: SOL Fiyatı Yükselecek mi?
service

Solana, Ethereum’u geride bıraktı! Ekim ayında beklenen kripto rallisi öncesinde yaşanan düşüşe rağmen, Solana DEX işlem hacmi önemli ölçüde arttı. Solana’nın Ethereum’u geçtiği ve artan DeFi talebiyle birlikte daha fazla kullanıcı çektiği gözleniyor.

Solana DEX’te, Ethereum’u geride bıraktı

SolanaFloor’un paylaştığı veriler, Solana’nın haftalık DEX işlem hacminin 91,12 milyon dolara ulaşarak Ethereum’u geride bıraktığını gösteriyor. Ethereum’un aynı dönemdeki işlem hacmi ise 90 milyar dolar oldu. Bu, Solana’nın Ethereum’a karşı hız kazandığını ve daha fazla kullanıcı çektiğini gösteriyor.

Solana DEX İşlem Hacmi Ethereum'u Geçti: SOL Fiyatı Yükselecek mi?

Solana, Ethereum’u Geride Bıraktı

Solana DEX işlem hacminin artması merkezi olmayan finans (DeFi) alanında büyümeye işaret ediyor. Likidite artışı ile birlikte DeFi pazarında benimsenmenin arttığını gösteriyor. Ayrıca Solana, Ethereum’a göre daha hızlı işlem olanakları sunuyor ve 0,02 dolarlık düşük işlem ücretiyle öne çıkıyor. DefilLama verilerine göre Solana’nın TVL değeri 5,496 milyon dolar ve 2024’ün başından beri düzenli bir büyüme gösteriyor.

Solana DEX İşlem Hacmi Ethereum'u Geçti: SOL Fiyatı Yükselecek mi?

Güncel SOL Coin Fiyat Görünümü

SOL fiyatı son 24 saatte yüzde 6 geriledi ve 150 doların altına düştü. SOL, 146,93 dolardan işlem görüyor ve işlem hacmi yüzde 79 arttı. Bollinger Bantları genişlemeye devam ediyor ve bu da kripto paranın volatilitesinin yüksek olduğunu gösteriyor.

SOL Fiyat Tahmini

Fiyat 50 EMA sınırında yer alıyor ve bu seviyenin altına düşmesi durumunda daha fazla kayıp yaşanabilir. RSI, son düşüşlerle birlikte 50 sınırına geriledi. Genel trendle birlikte düşüş devam ederse SOL fiyatı kısa süreliğine 145 doların altına gerileyebilir. Ancak orta vadede SOL fiyatının 180 dolara ulaşabileceği düşünülüyor.

Solana, Ethereum’u DEX işlem hacminde geride bırakarak DeFi alanında önemli bir ivme kazandı. SOL fiyatının düşüş trendinde olmasına rağmen, orta vadede 180 dolara ulaşabileceği öngörülüyor. Ancak yatırım kararları kişisel analiz ve araştırmaya dayanmalıdır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir