USD34,18
EURO37,18
JPY0,229400
RUB0,352800
GBP44,51
EURO/USD1,09
BIST9.020,86
GR. ALTIN2.948,28
BTC67.385,30
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Solana Fiyat Tahmini: Trump Seçimi SOL’u %400 Artırabilir mi?

Solana Fiyat Tahmini: Trump Seçimi SOL’u %400 Artırabilir mi?

Solana Fiyat Tahmini: Trump Seçimi SOL'u 0 Artırabilir mi?
Solana Fiyat Tahmini: Trump Seçimi SOL'u %400 Artırabilir mi?
service

Solana (SOL) fiyatı, Ekim ayının ikinci haftasında karışık bir seyir izledikten sonra haftanın son işlem gününde iyimser bir seyir izledi. Standard Chartered’in açıklamalarıyla Solana fiyatına dair yatırımcı iyimserliği yükseldi.

ABD Seçimleri ve Solana İlişkisi

Standard Chartered, ABD seçimlerine dair tahmini paylaştı ve Trump’ın kazanması hâlinde özellikle Solana fiyatının nasıl etkileneceğini ele aldı. Şirket, geniş dijital varlıklar ekosisteminin Trump yönetiminde daha fazla destek göreceğini düşünüyor.

Solana Fiyat Tahmini: Trump Seçimi SOL'u 0 Artırabilir mi?

Solana Fiyat Tahmini

Dijital varlık yöneticisi Geoffrey Kendrick, Solana’nın teknik özelliklerine değinerek yüksek işlem hızının önemli olduğunu belirtti. Solana’nın önümüzdeki dönemde %100 ile %400 arasında artabileceğini öngörüyor.

Solana Fiyat Tahmini: Trump Seçimi SOL'u 0 Artırabilir mi?

Diğer Altcoin’ler

Kendrick, Bitcoin ve Ethereum’un benzer bir görünüm sergileyeceğini belirterek, Solana’nın Ethereum’a göre daha yüksek potansiyel taşıdığını ifade etti. Bitcoin fiyatının ise 185.000 dolara ulaşmasını bekliyor.

Solana Fiyat Tahmini: Trump Seçimi SOL'u 0 Artırabilir mi?

Solana Fiyat Analizi

Solana fiyatı şu anda 141,65 dolardan işlem görüyor ve işlem hacminde %10’luk bir artış yaşadı. Bollinger Bantları yatay seyrederek fiyat volatilitesinin yatay devam edebileceğini gösteriyor. RSI 48 seviyesinde ve yukarı yönlü hareket ediyor.

Bittensor (TAO) Fiyat Tahmini

Bittensor (TAO) fiyatı, son 24 saatte en çok kazanan altcoin’lerden biri oldu. Gün içinde %6,51 yükselen yapay zekâ tokenı TAO fiyatının dört haneye ulaşabileceğine dair tahminler mevcut.

Bittensor Fiyat Analizi

TAO fiyatı 614 dolardan işlem görüyor ve Bollinger Bantları yatay bir seyir gösteriyor. Yapay zekâ tokenı, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 767 dolardan %19 düşük.

Solana (SOL) fiyatı, ABD seçim sonuçlarına bağlı olarak büyük bir yükseliş potansiyeli taşıyor. Standard Chartered, Trump’ın seçimi kazanması durumunda SOL’un %400’e kadar yükselebileceğini öngörüyor. Bittensor (TAO) ise son 24 saatte en çok kazanan altcoin’lerden biri oldu ve dört haneli bir yükseliş yaşayabileceği tahmin ediliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir