USD34,24
EURO37,02
JPY0,227100
RUB0,357700
GBP44,48
EURO/USD1,08
BIST8.838,60
GR. ALTIN3.022,23
BTC67.379,69
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Solana Fiyatı %400 Artabilir mi? Trump’ın Kazanması Altcoin’i Etkileyebilir

Solana Fiyatı %400 Artabilir mi? Trump’ın Kazanması Altcoin’i Etkileyebilir

Solana Fiyatı 0 Artabilir mi? Trump'ın Kazanması Altcoin'i Etkileyebilir
Solana Fiyatı %400 Artabilir mi? Trump'ın Kazanması Altcoin'i Etkileyebilir
service

Solana fiyatı Ekim ayının ikinci haftasında karışık bir seyir izledi, ancak haftanın son işlem gününde Standard Chartered’in açıklamalarıyla iyimser bir seyir izledi. Finans şirketi, ABD seçimlerinin Solana fiyatını nasıl etkileyeceğini ele alırken Trump’ın kazanması hâlinde altcoinin fiyatında yüzde 400 artış beklediğini açıkladı.

ABD Seçimleri ve Solana

ABD merkezli bankacılık ve finans şirketi Standard Chartered, Trump’ın ABD seçimlerini kazanması durumunda Solana fiyatının %400 artabileceğini belirtti. Şirket, geniş dijital varlık ekosisteminin Trump yönetiminde Harris yönetimine kıyasla daha fazla destek göreceğini düşünüyor.

Solana Fiyatı 0 Artabilir mi? Trump'ın Kazanması Altcoin'i Etkileyebilir

Solana’nın Teknik Özellikleri

Dijital varlık yöneticisi Geoffrey Kendrick, Solana’nın yüksek işlem hızının önümüzdeki süreçte ilgi göreceğini ifade etti. Kendrick, Solana’nın hızlı ve merkezi olmayan uygulamalar için uygun yapısıyla önümüzdeki dönemde %100 ile %400 artabileceğini öngördü.

Solana Fiyatı 0 Artabilir mi? Trump'ın Kazanması Altcoin'i Etkileyebilir

Solana Fiyat Tahmini

Solana fiyatı şu anda 141.65 dolardan işlem görüyor. Bollinger Bantları yatay seyir göstererek bir süre fiyat volatilitesinin yatay devam edebileceğini gösteriyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) 48 seviyesinde ve yukarı yönlü hareket ediyor. Altcoin yükselişini sürdürürse kısa vadede 145 doları test edebilir.

Bittensor (TAO) Fiyat Tahmini

Bittensor (TAO) son 24 saatte en çok kazanan altcoinlerden biri. Gün içinde %6,51 yükselen TAO fiyatının 4 haneli bir seviyeye ulaşabileceğine dair tahminler mevcut. Kripto analisti Dark Horseman, TAO fiyatının güçlü alıcı varlığı ve aşırı satılmış StochRSI ile 4 haneli bir seviyeye doğru ilerlemesini bekliyor.

Bittensor Fiyat Analizi

TAO fiyatı 614 dolardan işlem görüyor. Bollinger Bantları yatay bir seyir gösteriyor. Yapay zekâ tokenı son bir ayın en yüksek seviyesinde işlem görüyor. Para giriş endeksi MFI, 50 seviyesine yakın 47 bölgesinde bulunuyor. Fiyat uzun 100 EMA’nın ve kısa periyottlu 50 EMA’nın üzerinde yer alıyor. Göreceli Güç Endeksi 63 seviyesinde ve aşırı alım bölgesine yaklaşıyor.

Solana fiyatı, ABD seçimlerinin sonucuna bağlı olarak %400’e kadar yükselebilir. Bittensor (TAO) ise 4 haneli bir yükseliş yaşayabilir. Yatırımcılar bu gelişmeleri yakından takip etmeli ve yatırım kararlarını dikkatlice vermelidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir