USD34,28
EURO37,52
JPY0,230300
RUB0,357900
GBP44,85
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
GR. ALTIN2.929,92
BTC62.147,62
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Solana Fiyatı ABD Seçimlerine Bağlı Olarak %400 Artabilir mi?

Solana Fiyatı ABD Seçimlerine Bağlı Olarak %400 Artabilir mi?

Solana Fiyatı ABD Seçimlerine Bağlı Olarak 0 Artabilir mi?
Solana Fiyatı ABD Seçimlerine Bağlı Olarak %400 Artabilir mi?
service

Solana (SOL) fiyatı ABD seçimlerinin sonucuna göre %400’e kadar yükselebilir. Standard Chartered, Trump’ın zaferinin Solana’ya olumlu etki edeceğini düşünüyor. Analistler, Bittensor (TAO) için de dört haneli bir yükseliş potansiyeli görüyor.

ABD Seçimleri ve Solana Fiyatı

Standard Chartered, ABD seçimlerinin Solana fiyatını etkileyeceğini belirtti. Trump’ın kazanması durumunda Solana’nın %400 artış gösterebileceğini öngörüyor. Şirket, geniş dijital varlık ekosisteminin Trump yönetiminde daha fazla destek göreceğini düşünüyor.

Solana Fiyatı ABD Seçimlerine Bağlı Olarak 0 Artabilir mi?

Solana’nın Teknik Özellikleri

Standard Chartered’ın dijital varlık yöneticisi Geoffrey Kendrick, Solana’nın yüksek işlem hızının dikkat çekici olduğunu belirtti. Solana’nın hızlı ve merkezi olmayan uygulamalar için elverişli yapısının önümüzdeki dönemde %100 ile %400 artabileceğini öngörüyor.

Diğer Altcoinler

Kendrick, Bitcoin ve Ethereum’un benzer bir görünüm sergileyeceğini düşünüyor. Solana’nın Ethereum’a göre daha yüksek potansiyel taşıdığını ifade ediyor. Bitcoin’in ise 185 bin doları aşabileceğini tahmin ediyor.

Solana Fiyatı Analizi

Solana fiyatı güncel olarak 141.65 dolardan işlem görüyor. Bollinger Bantları yatay seyrederek fiyat volatilitesinin yatay devam edebileceğini gösteriyor. RSI 48 seviyesinde ve yukarı yönlü hareket ediyor. Altcoin yükselişini sürdürürse kısa vadede 145 doları test edebilir.

Bittensor (TAO) Yükselişi

Bittensor (TAO) son 24 saatte en çok kazanan altcoinlerden biri oldu. Kripto analisti Dark Horseman, TAO fiyatının dört haneye ulaşabileceğini düşünüyor. TAO/USDT fiyat paritesinde bir yükseliş yaşansa da bu yükseliş kısa sürdü.

Bittensor (TAO) Fiyat Analizi

TAO fiyatı 614 dolardan işlem görüyor. Bollinger Bantları yatay seyrediyor. TAO, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 767 dolardan %19 düşük. RSI 63 seviyesinde ve aşırı alım bölgesine yaklaşıyor.

Standard Chartered’ın açıklamaları, Solana’nın geleceği hakkında iyimserlik yaratıyor. Ancak, yatırım kararları vermeden önce kendi araştırmalarınızı yapmanız önemlidir. Bittensor (TAO) ise güçlü bir performans sergilemeye devam ediyor. Ancak, aşırı alım bölgesine yaklaşan RSI göstergesi, fiyatın düşüşe geçebileceğini de gösteriyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir