USD34,21
EURO37,93
JPY0,239300
RUB0,362200
GBP45,51
EURO/USD1,11
BIST9.356,69
GR. ALTIN2.927,76
BTC62.605,54
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Solana Meme Coin SMOG Fiyatını %134 Artırdı: Ethereum Lansmanı ve Airdrop Heyecan Yarattı

Solana Meme Coin SMOG Fiyatını %134 Artırdı: Ethereum Lansmanı ve Airdrop Heyecan Yarattı

Solana Meme Coin SMOG Fiyatını 4 Artırdı: Ethereum Lansmanı ve Airdrop Heyecan Yarattı
Solana Meme Coin SMOG Fiyatını %134 Artırdı: Ethereum Lansmanı ve Airdrop Heyecan Yarattı
service

Solana tabanlı yeni meme coin SMOG, Ethereum’a geçişini duyurdu ve bu haber piyasalarda heyecan yarattı. SMOG, kısa sürede fiyatını %134 artırarak 37 milyon dolarlık piyasa değerine ulaştı.

SMOG’un Ethereum Lansmanı

SMOG geliştirme ekibi, tokenin bugün Ethereum’da piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Wormhole aracılığıyla gerçekleştirilen lansman, SMOG’un çok zincirli köprüleme özelliğini kullanıcılara sunuyor.

Solana Meme Coin SMOG Fiyatını 4 Artırdı: Ethereum Lansmanı ve Airdrop Heyecan Yarattı

SMOG’un Airdrop Kampanyası ve Geliştirme Ekibi

SMOG, airdrop kampanyası ile kripto topluluğuna hızlı bir şekilde yayıldı. 10.000’den fazla tamamlanmış görevle kampanya, SMOG’un varlığını ve bilinirliğini artırıyor.

SMOG Fiyat Analizi

SMOG fiyatı, son 24 saat içinde %134,44 oranında yükseldi. 24 saatlik işlem hacmi 1,2 milyon doları aştı. SMOG’un 0,001419 dolarlık lansman fiyatı, şu anda 37,3 milyon dolarlık bir piyasa değerine ulaştı.

SMOG’un Çalışma Prensibi ve Airdrop Kampanyası

SMOG, gizemli bir şekilde piyasaya çıkan yeni bir meme coin olarak tanımlanabilir. Projenin yüksek oktanlı airdrop kampanyası, ‘Ejderha Mahkemesi’ adı verilen bir topluluk oluşturmayı amaçlıyor.

SMOG’un Yol Haritası

SMOG’un yol haritası, staking özelliğinin lansmanını ve gelecekteki airdrop planlarını içeriyor. Proje, 10.000’den fazla ‘Loyal Chosen’ oluşturmayı hedefliyor.

SMOG Nasıl Satın Alınır ve Airdrop Kampanyasına Nasıl Katılınır?

SMOG’u satın almak için Phantom gibi bir cüzdana sahip olmanız gerekiyor. Ardından Jupiter borsası veya Birdeye aracılığıyla SOL, USDT veya BONK kullanarak SMOG satın alabilirsiniz. Airdrop kampanyasına katılmak için Zealy’deki topluluk görevlerini tamamlamanız gerekiyor.

SMOG, Ethereum’a geçişi ve airdrop kampanyasıyla kripto piyasasında büyük ilgi görüyor. SMOG’un fiyat hareketleri ve gelecekteki gelişmeleri, yatırımcıların yakından takip ettiği konular arasında yer alıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir