USD34,17
EURO37,20
JPY0,228900
RUB0,352300
GBP44,47
EURO/USD1,09
BIST8.956,03
GR. ALTIN2.934,17
BTC67.953,53
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Solana Meme Coin’i Büyük Listeleme Haberiyle %160 Atladı!

Solana Meme Coin’i Büyük Listeleme Haberiyle %160 Atladı!

Solana Meme Coin'i Büyük Listeleme Haberiyle 0 Atladı!
Solana Meme Coin'i Büyük Listeleme Haberiyle %160 Atladı!
service

Solana meme coin’i Goatseus Maximus, Çarşamba günü büyük bir kripto para borsasında listeleme haberi aldı. Ünlü borsa Crypto.com’un kısa süre önce tokenı listeleme planlarını açıkladı. Bunun ardından GOAT fiyatı yaklaşık yüzde 160 arttı. Bu arada piyasa gözlemcileri, tokenin fiyat rallisi konusunda spekülasyon yapmaya devam ediyor.

GOAT, Crypto.com Listelemesiyle Patladı!

Kripto piyasası bugün bahar havası yaşıyor. Bu pozitif atmosferde Crypto.com, liste haberiyle bir meme coin’i uçurdu. Borsa, resmi bir X gönderisinde, Solana meme coin’i Goatseus Maximus’u (GOAT) listelediğini açıkladı. Platformun devasa kullanıcı tabanı, kripto parayı borsada sunulan USD, EUR ve 20’den fazla itibari para birimiyle kolayca takas edebilir. Bu listeleme, varlığa daha fazla piyasa katılımının önünü açtı. Bu yüzden, uzmanlara göre borsa listesi, GOAT fiyatı konusunda iyimserlik uyandırıyor.

Solana Meme Coin'i Büyük Listeleme Haberiyle 0 Atladı!

Solana Meme Coin’i Büyük Listeleme Haberiyle %160 Atladı!

Bu arada, Solana meme coin’i kripto kasabasının son vızıltısı olarak ortaya çıktığını belirtmek gerekiyor. Bir kripto traderı, Goatseus Maximus meme coin’ine yalnızca 727 dolar yatırım yaparak yalnızca dört gün içinde 2,42 milyon dolar kar elde etti. Eşzamanlı olarak, son vızıltıların ışığında, risk sermayesi şirketi Andreessen Horowitz’in kurucusu Marc Andreessen X’e gitti ve meme coin’leri ile bağlantılı olmadığını açıkladı. Bağlam açısından Marc, “Bu yaz ‘truth_terminal’ ve yaratıcısı Andy Ayrey’e kişisel olarak 50 bin dolarlık koşulsuz bir araştırma bursu gönderdim.” dedi. Ancak, Solana tabanlı meme coin ile herhangi bir ilişkisi olmadığını da sözlerine ekledi.

Solana Meme Coin'i Büyük Listeleme Haberiyle 0 Atladı!

Solana Meme Coin’in Fiyatı Roketledi

Bu arada, GOAT fiyatı yazı sırasında yaklaşık %160 artış kaydetti. Meme coin şu anda 0,2709 dolardan işlem görüyordu. Coin’in gün içi en düşük ve en yüksek fiyatı sırasıyla 0,09803 ve 0,33 dolar oldu. Ayrıca, token için 24 saatlik işlem hacmi %170 arttı. Bu da yatırımcıların listeleme duyurusuna olumlu tepki verdiğini gösteriyor.

Solana Meme Coin'i Büyük Listeleme Haberiyle 0 Atladı!

Solana Meme Coin’i Büyük Listeleme Haberiyle %160 Atladı!

Aynı zamanda, Lookonchain’in son verileri, bir traderın beş gün önce Goatseus Maximus varlıklarını 1,1 bin dolara sattığını ve bu rakamın bugün 5 milyon doların üzerinde olduğunu ortaya koydu. Özellikle, ‘FUDing’ adlı trader, son fiyat düşüşünün ortasında varlıklarını elden çıkardı. Bununla birlikte, coin son piyasa istatistikleri ışığında güçlü bir kazanç potansiyelini yansıtıyor. Piyasa gözlemcileri, daha fazla fiyat hareketi değişimi için tokenı izlemeye devam ediyor.

Solana meme coin’i Goatseus Maximus, Crypto.com’da listelenmesinin ardından büyük bir fiyat artışı yaşadı. Bu listeleme, tokenin piyasa değeri 5 milyon doları aşmasını sağladı ve yatırımcıların dikkatini çekti. Piyasa gözlemcileri, GOAT fiyatının gelecekteki hareketlerini yakından takip ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir