USD34,24
EURO37,63
JPY0,231300
RUB0,360300
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
GR. ALTIN2.922,34
BTC61.869,28
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Solana Tabanlı Popcat Meme Coin Aşırı Isındı: Analist Uyarıyor

Solana Tabanlı Popcat Meme Coin Aşırı Isındı: Analist Uyarıyor

Solana Tabanlı Popcat Meme Coin Aşırı Isındı: Analist Uyarıyor
Solana Tabanlı Popcat Meme Coin Aşırı Isındı: Analist Uyarıyor
service

Solana tabanlı kedi temalı meme coin Popcat, tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaştı. Bu büyüme, daha geniş piyasa tamamen boğa döngüsüne geri dönüyor gibi göründüğü için meme coinleri etrafında devam eden heyecanı gösteriyor. Ancak, POPCAT’in fiyatı günün tek önemli olayı değil. Kripto analisti Victor Olanrewaju, meme coin için bazı uyarı sinyalleri olduğunu söylüyor.

Kedi Temalı Meme Coin Rekor Seviyelere Ulaştı

Birkaç ay boyunca, POPCAT’in fiyatı birkaç denemeye rağmen 1 dolar işaretini kıramadı. Ancak bugün, Solana meme coin’i bunu aştı ve 1,08 dolara ulaştı. Böylece, yeni bir ATH’ye işaret etti. Ancak, her şey burada bitmiyor. Aynı dönemde Popcat’in piyasa değeri de 1 milyar doları aştı. Piyasa değeri, dolaşımdaki arz ve fiyatın bir ürünüdür. Bu nedenle, yeni coinler dolaşıma girmediği ve fiyat arttığı sürece, piyasa değeri de bunu takip eder. Yani, meme coin için de durum böyleydi.

Solana Tabanlı Popcat Meme Coin Aşırı Isındı: Analist Uyarıyor

POPCAT Aşırı Alım Durumunda

POPCAT’in günlük grafiği Bollinger Bantlarının (BB) genişlediğini gösteriyor. Ayrıca, artan oynaklığı yansıtıyor. BB, oynaklığı ölçmek ve bir varlığın ne zaman aşırı alım veya aşırı satım olduğunu belirlemek için kullanılan teknik bir araçtır. POPCAT’in fiyatı yükseldikçe BB’nin genişlemesiyle birlikte volatilite yüksektir. Ayrıca, bu da hızlı fiyat dalgalanmalarının devam edeceğini gösterir. Meme coin fiyatı kısa süre önce üst banda 1,08 dolardan dokundu. Dolayısıyla, bu da tokenin aşırı satın alındığına işaret ediyor. Fiyat alt banda dokunmuş olsaydı, aşırı satım durumuna işaret ederdi. Bu arada, Göreceli Güç Endeksi (RSI) de şu anda 70’in üzerinde. Bu metrik de aşırı alım durumunu teyit ediyor. Bu da POPCAT’in fiyatında bir geri çekilme olasılığını daha da güçlendiriyor.

Solana Tabanlı Popcat Meme Coin Aşırı Isındı: Analist Uyarıyor

Analist Uyarısı: POPCAT Aşırı Isındı!

On-chain perspektiften baktığımızda, Santiment’in verileri ayrıca Açık Faizin (OI) yeni bir ATH’ye tırmandığını gösteriyor. Yazı sırasına, meme coin’in OI’si 93,52 milyondu. Tanım olarak OI, piyasa duyarlılığını ve bir trendin arkasındaki gücü belirlemek için kullanılan, piyasada bekleyen sözleşmelerin sayısıdır. OI’deki bir artış, piyasaya yeni para girdiğini gösterir. Ayrıca, bu da devam eden fiyat trendini destekleyebilir. Öte yandan bir düşüş, pozisyonlarda bir düşüş olduğunu gösterir. Ayrıca, genellikle devam eden eğilimi zayıflatır. Ancak, POPCAT’in fiyatı 1,08 dolardan hafifçe geri çekildi. Meme coin yazı sırasında 1,01 dolardan işlem görüyordu. Bu durum devam ederse, OI yükselse bile yükseliş trendi zayıflayabilir.

Solana Tabanlı Popcat Meme Coin Aşırı Isındı: Analist Uyarıyor

Bu koşullar göz önüne alındığında, POPCAT’in 0,90 dolara doğru bir düşüş görmesi mümkün. Yoğun kâr alımı gerçekleşirse fiyatın 0,76 dolara kadar düşmesi olası. Ancak, alım baskısı yoğunlaşır ve işlem hacmi artarsa, bu görünüm değişebilir ve meme coin potansiyel olarak 1,50 dolara tırmanabilir. Makaledeki görüşler ve tahminler analiste ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir