USD34,24
EURO37,63
JPY0,231300
RUB0,360300
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
GR. ALTIN2.922,34
BTC61.869,28
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Sponge Fiyatında %35’lik Sıçrama: Polygon Ağına Geçiş Meme Coin’i Canlandırıyor

Sponge Fiyatında %35’lik Sıçrama: Polygon Ağına Geçiş Meme Coin’i Canlandırıyor

Sponge Fiyatında 'lik Sıçrama: Polygon Ağına Geçiş Meme Coin'i Canlandırıyor
Sponge Fiyatında %35'lik Sıçrama: Polygon Ağına Geçiş Meme Coin'i Canlandırıyor
service

Son birkaç haftadır durgun bir seyir izleyen Sponge coin fiyatı, yatırımcıların beklentisini karşılayamadı. Ancak, son 24 saatte %35’lik bir artış gösteren token, meme coin severler arasında heyecan yarattı. Sponge, Polygon ağına geçiş yaparak V2 sürümünü piyasaya süreceğini duyurdu ve bu gelişme, meme coin’in yeniden yükselişe geçmesini sağlayabilir.

Sponge V2, Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesini Hedefliyor!

Listelenmenin ardından büyük ilgi gören Sponge tokeni, 9 ay önce tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmış ve ardından %790’lık bir büyüme kaydetmişti. Ancak, güncel verilere göre %72’lik bir kayıpla işlem gören varlık, önemli bir atılımla 100 milyon dolarlık yüksek bir piyasa değerine ulaşmayı başardı. Bu gelişmeler, Sponge tokeninin aynı başarıyı yeniden yakalaması beklentisini artırıyor.

Sponge Fiyatında 'lik Sıçrama: Polygon Ağına Geçiş Meme Coin'i Canlandırıyor

Sponge V2, Polygon Ağına Taşınıyor!

Sponge, stratejik bir geçişle Ethereum tabanından Polygon ağına geçiş yapacağını duyurdu. Sponge V1, hızla büyüyen Polygon ağının altyapısı ile daha iyi bir şekilde çalışacak ve V2 için daha güvenli, hızlı ve verimli çözümler sunacak. Yatırımcıların, kullanımdan kaldırılacak olan V1 tokenlerini stake havuzuna eklemesi gerekecek. Geçiş, 5 Şubat Pazartesi günü saat 23.00’te gerçekleşecek.

Sponge Fiyatında 'lik Sıçrama: Polygon Ağına Geçiş Meme Coin'i Canlandırıyor

Sponge V2 Tokeni Nasıl Alınır?

Geçtiğimiz yıl mayıs ayında listelenen Sponge V1, listelendiği kripto para borsalarından satın alınabilir. Bunun dışında V1 tokeninin, stake-to-bridge yöntemiyle takas edilmesi şeklinde de satın alınır. Basit bir yol tercih etmek isteyen yatırımcı ise dijital varlığı kendi resmî web sitesinden satın alarak portföylerine ekleyebilir. Bu yöntemle alınan tokenler, stake havuzunda işleme başlar.

Sponge Fiyatında 'lik Sıçrama: Polygon Ağına Geçiş Meme Coin'i Canlandırıyor

Sponge V2 Projesi Meme Severler Arasında Öne Çıkıyor

Sponge V2 projesini meme severler arasında öne çıkaran en önemli detay, staking avantajlarıdır. 4 milyondan fazla token stake havuzunda toplanmıştır ve borsada işlem görmesi için hazırdır. Talebin aynı kalması durumunda düşük arz fiyatının yükselebilecek olması, meme coin için yeni bir yükseliş hareketini tetikleyebilir.

Sponge Fiyatında 'lik Sıçrama: Polygon Ağına Geçiş Meme Coin'i Canlandırıyor

Sponge, Polygon ağına geçiş yaparak ve V2 sürümünü piyasaya sürerek yeni bir yükseliş trendine hazırlanıyor. Stake olan yatırımcılar, %200’ün üzerinde getiri elde etme şansına sahip. Sponge, meme coin piyasasında önemli bir oyuncu olma potansiyeline sahip.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir