USD34,23
EURO37,08
JPY0,227900
RUB0,354200
GBP44,56
EURO/USD1,08
BIST8.654,39
GR. ALTIN2.992,16
BTC67.645,18
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. SPX Altcoin Bir Ayda %1823 Yükseldi: Büyük Sahipler Satışa Başlarsa Ne Olur?

SPX Altcoin Bir Ayda %1823 Yükseldi: Büyük Sahipler Satışa Başlarsa Ne Olur?

SPX Altcoin Bir Ayda 23 Yükseldi: Büyük Sahipler Satışa Başlarsa Ne Olur?
SPX Altcoin Bir Ayda %1823 Yükseldi: Büyük Sahipler Satışa Başlarsa Ne Olur?
service

Son dönemde dikkatleri üzerine çeken SPX6900 (SPX) altcoin’i büyük bir fiyat artışıyla kripto para dünyasında gündem oldu. SPX’in son dönemdeki yükselişi yatırımcılar arasında büyük ilgi uyandırdı. Sadece bir ayda yüzde bin 823 oranında değer kazanan SPX, dikkat çekici bir yatırım aracı haline geldi.

SPX Coin’indeki Büyük Yükseliş

SPX’in son dönemdeki yükselişi yatırımcılar arasında büyük ilgi uyandırdı. Sadece bir ayda yüzde bin 823 oranında değer kazanan SPX, dikkat çekici bir yatırım aracı haline geldi. Bununla birlikte bu yükselişin ardındaki en önemli detaylardan biri de SPX’i elinde bulunduran büyük oyuncuların devasa bir kar potansiyeline sahip olması. Toplamda 140.9 milyon dolarlık kazancı elde etme fırsatı bulunan bu yatırımcılar henüz bu kazançlarının büyük kısmını realize etmiş değil.

SPX Altcoin Bir Ayda 23 Yükseldi: Büyük Sahipler Satışa Başlarsa Ne Olur?

Satış Baskısı Artabilir mi?

Yatırımcıların bu büyük kazancı henüz nakde çevirmemesi piyasada bir satış dalgasının ne zaman geleceği sorusunu da beraberinde getirdi. Zira büyük sahiplerin SPX satışına başlaması halinde altcoin’in fiyatında ani dalgalanmalar yaşanabilir. Bu da piyasa katılımcıları açısından büyük bir risk oluşturuyor. SPX’in dolaşımdaki arzının yüzde 18,4’ünü kontrol eden bu ilk 10 adresin karlarını realize etmeye başlaması durumunda altcoin’in fiyatında hızlı bir düşüş yaşanabileceği tahmin ediliyor. Yatırımcılar, bu durumu yakından takip ediyor. Bu cüzdanların elindeki büyük SPX miktarları potansiyel bir satış baskısının habercisi olabilir. Piyasa gözlemcileri bu büyük satışların ne zaman gerçekleşeceğini tahmin etmeye çalışıyor.

SPX’in fiyatındaki hızlı yükseliş bir yandan yatırımcıları heyecanlandırırken, diğer yandan büyük sahiplerin satış kararı alması halinde piyasada büyük bir volatiliteye yol açabileceği kaydediliyor. Yatırımcılar, bu olasılıkları göz önünde bulundurarak adımlarını dikkatle atmalı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir