USD34,26
EURO37,62
JPY0,231600
RUB0,354200
GBP44,91
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
GR. ALTIN2.880,47
BTC62.178,24
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Standard Chartered: 2 Altcoin’de 4X ve 5X Ralli Bekleniyor! Trump Zaferiyle Altın Çağ Mı Başlıyor?

Standard Chartered: 2 Altcoin’de 4X ve 5X Ralli Bekleniyor! Trump Zaferiyle Altın Çağ Mı Başlıyor?

Standard Chartered: 2 Altcoin'de 4X ve 5X Ralli Bekleniyor! Trump Zaferiyle Altın Çağ Mı Başlıyor?
Standard Chartered: 2 Altcoin'de 4X ve 5X Ralli Bekleniyor! Trump Zaferiyle Altın Çağ Mı Başlıyor?
service

Standard Chartered’ın dijital varlık analisti Geoff Kendrick, ABD başkanlık seçimlerinin sonucuna göre altcoinlerin fiyatında önemli değişiklikler yaşanabileceğini düşünüyor. Kendrick, Donald Trump’ın yeniden seçilmesi durumunda Solana’nın 5 kat, Ethereum’un 4 kat artış gösterebileceğini tahmin ediyor.

Trump Yönetiminde Altcoin Rallisi Bekleniyor

Kendrick, Trump’ın yeniden seçilmesinin Solana ekosistemini daha fazla destekleyeceğini ve bunun da Solana borsa yatırım fonu (ETF) piyasaya sürülmesini kolaylaştıracağını söylüyor. Analist, Solana’nın işlem hacminde 100 ila 400 kat artış beklediğini ve bu durumun altcoin’in fiyatını büyük ölçüde etkileyeceğini vurguluyor.

Standard Chartered: 2 Altcoin'de 4X ve 5X Ralli Bekleniyor! Trump Zaferiyle Altın Çağ Mı Başlıyor?

Solana için Önemli Gelişmeler

Kendrick, Solana’nın değerlemesinin artması için ağın işlem hacminin önemli ölçüde artması gerektiğini belirtiyor. Bunun için Solana’nın yeni bir üçüncü taraf doğrulayıcı istemci yazılımı olan Firedancer’ı devreye alması gerekiyor. Firedancer, saniyedeki işlem sayısını bir milyona çıkarmayı hedefliyor.

Kamala Harris’in Başkanlığı Altcoin’lere Nasıl Etki Edebilir?

Kendrick, Kamala Harris’in başkan seçilmesi durumunda Bitcoin’in Ethereum’dan daha iyi performans göstereceğini öngörüyor. Analist, Harris yönetiminde Ethereum’un 2025 yılı sonuna kadar 7.000 dolara ulaşmasını bekliyor.

Standard Chartered’ın dijital varlık analisti Geoff Kendrick, Donald Trump’ın ABD başkanlık seçimlerini kazanması halinde altcoin’lerin fiyatının önemli ölçüde artabileceğini tahmin ediyor. Kendrick, Solana’nın 5 kat, Ethereum’un 4 kat artış gösterebileceğini söylüyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir