USD34,25
EURO37,63
JPY0,232100
RUB0,356300
GBP44,89
EURO/USD1,10
BIST9.031,64
GR. ALTIN2.912,65
BTC62.507,34
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. SUI Coin %266 Yükselişle Rekorlara Koşuyor: Neden?

SUI Coin %266 Yükselişle Rekorlara Koşuyor: Neden?

SUI Coin 6 Yükselişle Rekorlara Koşuyor: Neden?
SUI Coin %266 Yükselişle Rekorlara Koşuyor: Neden?
service

SUI Coin, Layer-1 ağı olarak büyük bir ilgi görüyor ve tüm zamanların rekor seviyelerine yaklaşırken, son 30 günde %140 yükseliş kaydetti. SUI Coin yükselişinin arkasındaki sebepleri inceleyelim.

SUI Coin Fiyat Artışı

SUI Coin, son 30 günde %140 yükseliş göstererek Ağustos ayında ulaştığı yıllık dipten itibaren %266 artış kaydetti. Solana alternatiflerine olan ilginin bu döngüde büyük kazançlar getirebileceği uzun süredir konuşuluyordu. Blockchain veri platformu Artemis’e göre, Ekim ayının başından itibaren Sui ağındaki günlük işlemler 4,1 milyondan 9 milyonu aşarak iki katından fazla arttı. Ağdaki daha fazla işlem, daha fazla likidite geldiğini gösteriyor ve altcoin fiyatının artması için destekleyici bir etken.

SUI Coin 6 Yükselişle Rekorlara Koşuyor: Neden?

SUI Coin Tahminleri

Pazartesi sabahı kripto borsası Bybit, Launchpool platformunda SUI Coin’i destekleyeceğini açıkladı. Bybit Spot ve Web3 Başkanı Emily Bao, SUI ekosisteminin güçlü gelişimi nedeniyle Launchpool platformunda SUI token havuzu için stakingi başlattıklarını belirtti. USDC’nin arkasındaki firma olan Circle yakın zamanda SUI ağının piyasa değeri bakımından dünyanın ikinci büyük stablecoin’ini destekleyeceğini duyurdu. Makro uzmanı Raoul Pal, SUI’nin bir sonraki kripto piyasası rallisi için ‘seçilmişler’ arasında olabileceğini belirtti.

SUI Coin 6 Yükselişle Rekorlara Koşuyor: Neden?

SUI Coin’in Geleceği Parlak

Sui ağı, güçlü piyasa performansı, artan işlem hacmi ve önemli kripto borsalarının desteğiyle büyüyor. Kripto piyasasındaki konumunu güçlendiren SUI Coin, yeni tüm zamanların rekorunu kırabilir. Yatırımcılar ve geliştiriciler için sunduğu fırsatlar, gelecekteki büyüme potansiyelini arttırıyor.

SUI Coin 6 Yükselişle Rekorlara Koşuyor: Neden?

SUI Coin, güçlü piyasa performansı, artan işlem hacmi ve önemli kripto borsalarının desteğiyle büyüyor. Kripto piyasasındaki konumunu güçlendiren SUI Coin, yeni tüm zamanların rekorunu kırabilir. Yatırımcılar ve geliştiriciler için sunduğu fırsatlar, gelecekteki büyüme potansiyelini arttırıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir