USD34,23
EURO37,22
JPY0,230700
RUB0,362600
GBP44,94
EURO/USD1,09
BIST8.793,61
GR. ALTIN2.998,46
BTC68.358,34
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Tecrübeli Analist: 2 Coin Koşarken Bu Altcoin Satılabilir!

Tecrübeli Analist: 2 Coin Koşarken Bu Altcoin Satılabilir!

Tecrübeli Analist: 2 Coin Koşarken Bu Altcoin Satılabilir!
Tecrübeli Analist: 2 Coin Koşarken Bu Altcoin Satılabilir!
service

Kripto para piyasası yükseliş momentumunu korumak için mücadele ederken, tecrübeli bir analist, bazı altcoin’lerin geleceği hakkında önemli tahminlerde bulundu. Lider kripto Bitcoin 67 bin doların üzerinde güç göstermeye devam ediyor, ancak altcoin piyasası belirsizliğini koruyor.

Ethereum Yükseliş Trendinde!

Analist, Ethereum’un haftalık zaman diliminde yukarı yönlü bir kanalın alt sınırını yeniden test ettikten sonra tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükselebileceğini söylüyor. Bu kanalın alt sınırından yapılan her sıçrama, tarihsel olarak Ethereum için ortalama %130’luk bir fiyat artışına yol açmıştır. Analist, bu formasyon devam ederse, benzer bir hareket ETH’yi 6.000 dolara çıkarabileceğini ancak 2.300 dolarlık kilit destek seviyesinin sağlam kalması gerektiğini belirtiyor.

Tecrübeli Analist: 2 Coin Koşarken Bu Altcoin Satılabilir!

Bitcoin Patlayıcı Ralli İçin Hazırlanıyor!

Analist, Bitcoin’in (BTC) 200 günlük hareketli ortalamayı kırdıktan sonra patlayıcı bir ralli için hazırlanıyor olabileceğini söylüyor. Bitcoin’in 200 günlük hareketli ortalamanın üzerine çıktığı son üç seferde parabolik boğa koşuları görüldü! Şimdi BTC bu engeli bir kez daha aşmaya çalışıyor.

Sui Altcoin Satış Sinyali Veriyor!

Analist, Tom DeMark (TD) Sequential Göstergesine dayanarak Solana (SOL) rakibi Sui (SUI) için bir piyasa düzeltmesi öngörüyor. TD Sequential, SUI’nin haftalık grafikteki trendini tahmin etmede isabetli oldu ve şu anda bir satış sinyali veriyor.

Kripto para piyasası, belirsizliğin arttığı bir ortamda ilerliyor. Bu ortamda, tecrübeli analistlerin görüşleri yatırımcılar için değerli bir kaynak olabilir. Ethereum ve Bitcoin’in potansiyel yükseliş trendine rağmen, altcoin piyasası için dikkatli olmak önemlidir. Analistlerin tahminleri, tarihsel verilere dayanır ve piyasa koşulları değişebilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir