USD34,20
EURO37,07
JPY0,229300
RUB0,351000
GBP44,75
EURO/USD1,08
BIST9.002,34
GR. ALTIN2.960,38
BTC67.337,00
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Tecrübeli Analist: 2 Kripto Koşarken, Bu Altcoin Satılabilir!

Tecrübeli Analist: 2 Kripto Koşarken, Bu Altcoin Satılabilir!

Tecrübeli Analist: 2 Kripto Koşarken, Bu Altcoin Satılabilir!
Tecrübeli Analist: 2 Kripto Koşarken, Bu Altcoin Satılabilir!
service

Kripto para piyasası yükseliş momentumunu korumak için mücadele ediyor. Lider kripto Bitcoin 67 bin doların üzerinde güç göstermeye devam ediyor. Altcoin piyasası için karışık bir görünüme sahip. Belirsizliğin arttığı ortamda geniş takipçi kitlesine sahip bir analist, tarihsel olarak doğru bir sinyalin lider altcoin için bir kez daha yükselişe geçtiğini söylüyor. Diğer yandan analist, bir token için satış sinyali geldiğini söylüyor.

Tecrübeli Analist: Ethereum Yükseliş İçin Hazır

Kripto piyasası bu hafta yeni bir ivme kazandı. Bununla birlikte, bunu sürdürüp sürdüremeyeceği belirsizliğini koruyor. Bu belirsiz ortamda tecrübeli analist Ali Martinez, X takipçilerine son tahminlerini paylaştı. Analist, ETH’nin haftalık zaman diliminde yukarı yönlü bir kanalın alt sınırını yeniden test ettikten sonra tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükselebileceğini söylüyor. Bu bağlamda analist, lider altcoin için şunları söylüyor: ‘Bu kanalın alt sınırından yapılan her sıçrama, tarihsel olarak Ethereum için ortalama %130’luk bir fiyat artışına yol açmıştır. Bu formasyon devam ederse, benzer bir hareket ETH’yi 6.000 dolara çıkarabilir. Tabii 2.300 dolarlık kilit destek seviyesinin sağlam kalması şartıyla.’

Tecrübeli Analist: 2 Kripto Koşarken, Bu Altcoin Satılabilir!

Ali Martinez: Bitcoin Patlayıcı Bir Ralli İçin Hazırlanıyor!

Analist, lider kripto para Bitcoin’i (BTC) de masaya yatırıyor. Ali Martinez, BTC’nin 200 günlük hareketli ortalamayı kırdıktan sonra patlayıcı bir ralli için hazırlanıyor olabileceğini söylüyor. Bu doğrultuda analist, ‘Bitcoin’in 200 günlük hareketli ortalamanın üzerine çıktığı son üç seferde parabolik boğa koşuları gördük! Şimdi BTC bu engeli bir kez daha aşmaya çalışıyor.’ diyor.

Analist: TDS Göstergesi Sui İçin Satış Sinyali Veriyor!

Analist, Tom DeMark (TD) Sequential Göstergesine dayanarak Solana (SOL) rakibi Sui (SUI) için bir piyasa düzeltmesi öngörüyor. Yatırımcılar TDS Göstergesini, önceki dokuz ya da 13 bar veya mumun kapanış fiyatlarına dayanarak tokenlar için potansiyel trend dönüşlerini tahmin etmek için kullanıyor. Analist, altcoin konusundaki görüşlerini şu şekilde açıklıyor: ‘SUI’ye gidip short pozisyon alın demiyorum. Sadece dikkatli olun diyorum! TD Sequential, SUI’nin haftalık grafikteki trendini tahmin etmede isabetli oldu ve şu anda bir satış sinyali veriyor.’

Kripto para piyasası volatilitesiyle biliniyor. Lider kripto Bitcoin 67 bin doların üzerinde güç göstermeye devam ederken, tecrübeli analist Ali Martinez, Ethereum için yükseliş beklentisi dile getiriyor. Ancak, aynı analist, Solana rakibi Sui için satış sinyali veriyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir