USD34,26
EURO37,02
JPY0,227300
RUB0,357800
GBP44,77
EURO/USD1,08
BIST8.838,60
GR. ALTIN3.027,87
BTC67.423,01
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Tecrübeli Analist 2 Meme Coin Seçti: Ralli Yol Haritası Çizildi!

Tecrübeli Analist 2 Meme Coin Seçti: Ralli Yol Haritası Çizildi!

Tecrübeli Analist 2 Meme Coin Seçti: Ralli Yol Haritası Çizildi!
Tecrübeli Analist 2 Meme Coin Seçti: Ralli Yol Haritası Çizildi!
service

Kripto para piyasası, Uptober’ın hakkını vermeye başladı. Lider kripto Bitcoin 69 bin dolara uzanan güçlü bir ralli yaptı. Altcoin piyasası ise istisnalar dışında güç göstermeye devam ediyor. Bu arada boğa piyasalarının vazgeçilmezi meme coin’leri de sahneye çıktı. Özellikle Elon Musk’ın desteğini alan orijinal meme coin Dogecoin performansıyla öne çıkıyor. Ancak, bu daha başlangıç olabilir. Geniş takipçi kitlesine sahip bir analist, Dogecoin için ileriye dönük bir rallinin yolunu çiziyor. Ayrıca, bir başka meme coin’i için kuzeyi işaret ediyor.

Dogecoin: Tüm Zaman Dilimlerinde Güçlü!

Kripto piyasası yer yer irtifa kaybetse de güç göstermeye devam ediyor. Bunda hiç şüphesiz meme coin’lerinin etkisi fazla. Bybit’te “Master Trader” rütbesini kazanan Bluntz takma adlı kripto analisti ve traderı, orijinal meme coin’i DOGE’nin tüm zaman dilimlerinde güçlü göründüğünü söylüyor. Analist, DOGE’nin yaklaşık altı aydır devam eden diyagonal bir direnç gösterdiğini yansıtan bir grafik paylaşıyor. Analist, şu açıklamayı yapıyor: “Bana öyle geliyor ki DOGE şu anda tüm meme ekosistemindeki likiditeyi emiyor. Hiçbir şey bana DOGE’nin tüm zaman dilimlerinde yaptığı gibi yükseliş gibi görünmüyor. DOGE bunu, geçmişte sert koşacağı ve başka hiçbir şeyin hareket etmeyeceği altseasons’da yapardı. Kesinlikle bir deja vu anı yaşıyorum.”

Tecrübeli Analist 2 Meme Coin Seçti: Ralli Yol Haritası Çizildi!

Dogecoin: 0.228 Dolar Hedef!

Analist ayrıca, DOGE’nin direncini 0,228 dolar civarında aşacağını öne süren başka bir grafik paylaşıyor. Bu arada, DOGE yazı sırasında günlük bazda %1,81 artışla 0,142 dolardan işlem görüyordu. Meme coin haftalık grafiğinde ise %23’ün üzerinde artış kaydetti.

FLOKI: Tüm Zamanların En Yüksek Seviyelerine Doğru!

Bluntz ayrıca meme coin Floki (FLOKI) üzerinde de yükselişte. Analiste göre, FLOKI’nin tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükselmesi için 0,00018 dolarlık acil direncini aşması gerekiyor. Bu doğrultuda analist, şu değerlendirmeyi yapıyor: “FLOKI’deki makro ABC, her geçen gün yaklaşan üç aylık birikim kırılmasıyla tamamlanmış görünüyor. Bir kez yol verdiğinde, bence oldukça hızlı bir şekilde tüm zamanların en yüksek seviyelerinde olacağız. Bugün uzun vadeli alım satım dışı çantalara bir miktar ekledim.”

FLOKI: 0.0005 Dolar Hedef!

Bluntz, analizlerinde bir boğa varlığının ABC düzeltmesini tamamladıktan sonra genellikle yeni bir yükseliş trendine tanık olduğunu belirten Elliott Wave teorisini uyguluyor. Grafiğine göre analist, FLOKI’nin 0,0005 dolarlık yeni rekor seviyelere yükseleceğini tahmin ediyor. Bu arada, yazı sırasında FLOKI günlük bazda %3,15 kayıpla 0,0001496 dolardan el değiştiriyordu. Token haftalık grafiğinde ise nötr bölgede duruyor.

Kripto para piyasası, Uptober’ın hakkını vermeye başladı ve meme coin’ler bu yükselişin önemli bir parçası haline geldi. Tecrübeli bir analistin yaptığı analizlere göre, DOGE ve FLOKI’nin ileriye dönük güçlü bir ralli potansiyeli bulunuyor. Ancak, yatırım kararları her zaman kişisel analiz ve risk toleransına göre verilmelidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir