USD34,11
EURO38,13
JPY0,238200
RUB0,369500
GBP45,48
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
GR. ALTIN2.876,34
BTC62.864,19
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Teknosa’da Depolar Boşaltılıyor! Binlerce Üründe %50’ye Varan İndirimler

Teknosa’da Depolar Boşaltılıyor! Binlerce Üründe %50’ye Varan İndirimler

Teknosa'da Depolar Boşaltılıyor! Binlerce Üründe 'ye Varan İndirimler
Teknosa'da Depolar Boşaltılıyor! Binlerce Üründe %50'ye Varan İndirimler
service

Türkiye’nin önde gelen teknoloji perakendecisi Teknosa, ‘Depoları Boşaltıyoruz’ kampanyasıyla akıllı telefonlardan notebook ve tabletlere, elektrikli süpürgelerden akıllı saatlere kadar binlerce üründe cazip fırsatlar sunuyor.

Teknoloji Avcıları İçin Müthiş Fırsatlar


Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, ‘Depoları Boşaltıyoruz’ kampanyasıyla tüketicilere en çok ihtiyaç duyulan teknolojik ürünleri cazip fiyatlarla sunuyor. Sonbahara avantajlı bir teknoloji alışverişiyle girmek isteyenler için bilgisayar, akıllı telefon, TV, küçük ev aletleri ve daha pek çok kategorideki seçili ürünlerde cazip indirimler bulunuyor.
Teknosa'da Depolar Boşaltılıyor! Binlerce Üründe 'ye Varan İndirimler

Depoları Boşaltıyoruz Kampanyası


15 Eylül’e kadar sürecek kampanya kapsamında seçili Jabra bluetooth kulaklık 899 TL, seçili TCL çocuk saati 3.999 TL, seçili Honor tablet 6.999 TL, seçili TCL LED TV 12.899 TL ve seçili Roborock akıllı robot süpürge 28.999 TL fiyat avantajıyla tüketicilerle buluşuyor. Kampanyada, Teknosa’nın öz markası Preo’da da seçili cep telefonu aksesuar alışverişlerinde ikinci üründe yüzde 50 indirim fırsatı sunuluyor.

Teknosa’da İndirim Fırsatlarını Kaçırmayın


Teknosa’nın ‘Depoları Boşaltıyoruz’ kampanyası, teknoloji tutkunları için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Kampanyaya katılmak ve indirimlerden yararlanmak için Teknosa mağazalarını ziyaret edebilir veya Teknosa web sitesini inceleyebilirsiniz.

Teknosa, ‘Depoları Boşaltıyoruz’ kampanyasıyla tüketicilere en çok ihtiyaç duyulan teknolojik ürünleri cazip fiyatlarla sunarak sonbahara avantajlı bir teknoloji alışverişi yapmalarını sağlıyor. Bu fırsatı kaçırmamak için Teknosa mağazalarını ziyaret edin veya Teknosa web sitesini inceleyin.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir