USD34,09
EURO38,10
JPY0,240900
RUB0,370000
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.842,39
BTC63.372,04
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Tera Grup, Barikat Grubu’nun %60’ını Devralıyor: İşte Yeni Ortaklık Anlaşması

Tera Grup, Barikat Grubu’nun %60’ını Devralıyor: İşte Yeni Ortaklık Anlaşması

Tera Grup, Barikat Grubu'nun 'ını Devralıyor: İşte Yeni Ortaklık Anlaşması
Tera Grup, Barikat Grubu'nun %60'ını Devralıyor: İşte Yeni Ortaklık Anlaşması
service

Türkiye’nin önde gelen yatırım gruplarından biri olan Tera Grup, Barikat Grup ile ortaklık anlaşması imzaladı. Bu anlaşma ile Tera Grup, Barikat Grubu’nun ana şirketi “Barikat İnternet Güvenliği Bilişim Ticaret A.Ş.”nin %60 ortağı olacak.

Tera Grup ve Barikat Grup Bir Araya Geliyor

Taraflar arasında imzalanan sözleşme ile ortaklık anlaşması resmileşti. Bu önemli gelişme, 16 Ağustos tarihi itibarıyla Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) kamuoyuyla paylaşıldı.

Tera Grup, Barikat Grubu'nun 'ını Devralıyor: İşte Yeni Ortaklık Anlaşması

Tera Grup’un Barikat Grubu’na Yatırımı

Gerekli süreçler ve kapanış işlemlerinin tamamlanmasının ardından, Tera Grup çeşitli şirketleri ve yatırım fonlarıyla Barikat Grubu’nun ana şirketi “Barikat İnternet Güvenliği Bilişim Ticaret A.Ş.”nin %60 ortağı haline gelecek.

Tera Grup, Barikat Grubu'nun 'ını Devralıyor: İşte Yeni Ortaklık Anlaşması

Ortaklığın Barikat Grubu’na Faydaları

Bu ortaklığın Barikat Grup’un küresel pazarlarda daha önde bir konuma gelmesi için gerekli gücü sağlayacağını belirten Barikat Grup CEO’su Murat Hüseyin Candan, “Bu anlaşma, mevcut büyüme stratejilerimizi destekleyecek ve Barikat Grup’un global ölçekte daha önemli bir oyuncu olmasını sağlayacaktır. Tera Grup’un ortaklığı, Barikat Grup’un kurumsal yapısını ve iş süreçlerini güçlendirecek, çalışanlarımızın katkılarıyla markamızın değerini daha da artıracaktır. Grubu bugüne getiren tüm yönetici ve çalışan kadromuz, görevlerini aynı şekilde devam ettirecektir.”

Tera Grup, Barikat Grubu'nun 'ını Devralıyor: İşte Yeni Ortaklık Anlaşması

Tera Grup’un Barikat Grubu’nun %60’ını devralmasıyla birlikte, iki şirketin birleşik gücünün küresel pazarda önemli bir etki yaratması bekleniyor. Bu stratejik ortaklık, Barikat Grubu’nun büyüme ve gelişim hedeflerine ulaşmasına yardımcı olacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir