USD34,24
EURO37,82
JPY0,233900
RUB0,362600
GBP45,02
EURO/USD1,10
BIST8.898,23
GR. ALTIN2.925,04
BTC60.636,06
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. TIA Coin’de Dev Kilit Açılışı: Fiyat Düşüşü Devam Edebilir mi?

TIA Coin’de Dev Kilit Açılışı: Fiyat Düşüşü Devam Edebilir mi?

TIA Coin'de Dev Kilit Açılışı: Fiyat Düşüşü Devam Edebilir mi?
TIA Coin'de Dev Kilit Açılışı: Fiyat Düşüşü Devam Edebilir mi?
service

Celestia’nın yerel tokeni TIA, son haftalarda önemli bir düşüş yaşadı ve 175 milyon dolarlık kilit açılışı endişeleri artırdı. Uzmanlar, bu durumun fiyat düşüşüne neden olabileceğini ve yatırımcıların dikkatli olması gerektiğini vurguluyor.

TIA Coin Kilit Açılışı

TIA’nın ani fiyat düşüşü ay sonunda gerçekleşmesi planlanan 175.56 milyon TIA tokenin kilit açılışıyla ilgili. Bu kilit açılışı mevcut dolaşımdaki arzın yaklaşık %82’sine tekabül ediyor ve yaklaşık 853 milyon dolar değerinde. Kilit açılışlarında %5’in üzerindeki arz genelde ani düşüşlere neden olabilirken burada rakam çok daha fazla.

TIA Coin'de Dev Kilit Açılışı: Fiyat Düşüşü Devam Edebilir mi?

TIA Coin Kilit Açılış Takvimi

Messari’ye göre, bu olay önümüzdeki üç yıl boyunca aylık olarak devam edecek kilit açılışlarının başlangıcını oluşturuyor. 2024 Kasım’dan 2025 Ekim’e kadar ayda yaklaşık 30 milyon TIA, 2025 Kasım’dan 2026 Ekim’e kadar aylık en az 9.7 milyon token ve 2026 Kasım’dan 2027 Ekim’e kadar ayda 5.1 milyon TIA serbest bırakılacak.

TIA Coin'de Dev Kilit Açılışı: Fiyat Düşüşü Devam Edebilir mi?

TIA Coin: Gelecekteki Performans

Celestia ağı üzerinde geliştiriciler, işlem ücretlerini TIA cinsinden ödemektedir. Kullanıcılar TIA’larını bir doğrulayıcıya devrederek doğrulayıcının staking ödüllerinden pay alabilirler. TIA staking katılımcıları, ağın parametrelerini değiştirecek yönetişim tekliflerinde oy kullanma hakkına da sahiptir. Bu gelişmeler, TIA tokeninin gelecekteki performansı ve Celestia ağının ekosistemi üzerinde önemli etkilere sahip olabilir.

Yatırımcılar ve piyasa analistileri büyük token kilit açılışlarının genellikle fiyat dalgalanmalarına yol açtığını belirtmektedir. Bu nedenle TIA Coin için önümüzdeki dönem yüksek token enflasyonu nedeniyle zorlu geçebilir. Yatırımcılar, bu durumun farkında olarak hareket etmeli ve kendi araştırmalarına dayanarak yatırım kararlarını almalıdır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir