USD34,06
EURO38,20
JPY0,236600
RUB0,371900
GBP45,34
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
GR. ALTIN2.872,10
BTC63.934,79
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. TON Ağında 5 Milyon Cüzdan: DOGS, PEPE’yi Geride Bıraktı mı?

TON Ağında 5 Milyon Cüzdan: DOGS, PEPE’yi Geride Bıraktı mı?

TON Ağında 5 Milyon Cüzdan: DOGS, PEPE'yi Geride Bıraktı mı?
TON Ağında 5 Milyon Cüzdan: DOGS, PEPE'yi Geride Bıraktı mı?
service

Bitcoin (BTC) $62,671 fiyatıyla 63.000 dolar sınırında hareket ederken, son günlerde TON ağındaki altcoinlerin popülerliği artıyor. 950 milyon aktif kullanıcıyla Telegram destekli TON Coin ekosistemi hızla büyüyor. Özellikle, yeni bir altcoin olan DOGS, büyük bir ilgi görüyor. Peki, DOGS, PEPE Coin gibi devleri geride bırakacak kadar başarılı olabilir mi?

TON Ekosistemindeki Altcoinler

TON ağındaki en büyük 5 kripto para TON, USDT, CATI, NOT ve DOGS’tur. DOGS, henüz yeni bir airdrop olmasına rağmen dikkat çekici bir piyasa büyüklüğüne ulaştı. Web3 dünyasında daha fazla kullanıcıya ulaşmak için işleri kolaylaştırmak çok önemli. İnsanların çoğu kripto paralarla ilgileniyor olsa da, kendi cüzdanlarını oluşturmak veya blockchain işlemleri yapmak konusunda bilgisiz.

TON Ağında 5 Milyon Cüzdan: DOGS, PEPE'yi Geride Bıraktı mı?

TON Coin Yorum

Yazı hazırlandığı sırada 5,5 dolardan alıcı bulan TON Coin, önemli destek seviyesini koruyor. Telegram’ın Fransa’da yargı eliyle hedef alınması nedeniyle zor günler yaşayan TON Coin, güçlü kaldı. 5,8 dolar üstü kapanışlarla, 6,43 dolarlık seviyeyi destek olarak geri alabilir. 8 ve 10 dolarlık hedeflere doğru ilerlemesi mümkün.

TON Ağında 5 Milyon Cüzdan: DOGS, PEPE'yi Geride Bıraktı mı?

DOGS: PEPE’nin Rakibi mi?

DOGS ve PEPE Coin’in ağ adreslerini karşılaştırırsak, PEPE Coin’in 280 bin adrese sahip olduğunu görüyoruz. DOGS ise PEPE’nin 10 katından fazla, 5 milyon adrese sahip. Bu durum, DOGS’un daha geniş bir kullanıcı tabanına sahip olduğunu gösteriyor.

Telegram destekli TON ekosistemi hızla büyüyor ve DOGS gibi yeni altcoinler, TON Coin’in fiyatını etkileyebilecek önemli bir faktör. Ancak, HMSTR Token gibi yeni airdropların ekosistemdeki coşkuyu baltalaması riskini göz önünde bulundurmak gerekiyor. Genel piyasa yükselişinin devam etmesi halinde, TON Coin’in yıl sonunda 10 dolar ve üzerinde fiyatlara ulaşması mümkün olabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir