USD34,24
EURO37,07
JPY0,226300
RUB0,353600
GBP44,52
EURO/USD1,08
BIST8.889,01
GR. ALTIN3.013,41
BTC67.163,60
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. TON Coin Fiyatı 5.23 Dolar’da: Telegram Sorunları Var mı?

TON Coin Fiyatı 5.23 Dolar’da: Telegram Sorunları Var mı?

TON Coin Fiyatı 5.23 Dolar'da: Telegram Sorunları Var mı?
TON Coin Fiyatı 5.23 Dolar'da: Telegram Sorunları Var mı?
service

Telegram’ın kurucu ortağı, Fransa’da gözaltına alındı ve bu durum sosyal medyada büyük tartışmalara yol açtı. Telegram ve TON Coin’in yakın ilişkisi göz önüne alındığında, şirketin geçmişteki yasal sorunlardan ders çıkardığı ve gelecekte aynı hataları yapmaktan kaçınmaya çalıştığı görülüyor. Ancak bu durum, şirketin 300 milyon doların üzerinde kripto para birimine sahip olduğunu değiştirmiyor.

Telegram ve TON Coin

The Open Network’ün (TON) kripto para birimi olan TON Coin, bu yıl etkileyici bir büyüme gösterdi. Fiyat artışının yanı sıra, Telegram’ın miniapp özelliğiyle birlikte ağdaki uygulamaların kullanıcı sayısı hızla milyonları aştı. Bu durum, birçok riske rağmen, TON Coin’in geleceği için iyimserlik sağladı.

TON Coin Fiyatı 5.23 Dolar'da: Telegram Sorunları Var mı?

TON Coin Toparlanabilir mi?

Telegram, TON ekosistemi için benzersiz bir destek sağlıyor, ancak sosyal medya devinin başına gelebilecek olumsuzluklar ters etki yaratabilir. Fransa’nın başlattığı davada, Telegram’ın suçluları koruduğu iddiası üzerine kurulu ve bu durum uygulamanın ciddi sonuçlar doğurabileceği anlamına geliyor. Kısa vadede, bu korkunun TON Coin fiyatını hızlı bir şekilde aşağı çektiğini gördük. Ancak, 2 Eylül’den itibaren yatırımcı sayısındaki artış, TON Coin için iyimserlik sağlayan bir gelişmedir. Son 30 günde TON Coin’i elinde tutan adres sayısı çift haneli bir artış gösterdi. Bu, kısa vadeli yatırımcı sayısında hızlı bir toparlanma olduğunu ve korku satışlarının ardından görülen bu yükselişin fiyatın kısa vadede toparlanacağını gösterdiğini düşündürüyor.

TON Coin Fiyatı 5.23 Dolar'da: Telegram Sorunları Var mı?

TON Coin Fiyat Analizi

5,23 dolar civarında işlem gören TON Coin fiyatı, önemli bir talep noktasında bulunuyor. RSI henüz net bir geri dönüş sinyali vermemiş olsa da, 5,55 dolar direncine doğru test için hazır görünüyor. İkinci durak muhtemelen 5,76 dolar olacak. Ancak ilk direnç aşılamazsa, 4,86 dolara düşüşün derinleştiğini görebiliriz.

TON Coin Fiyatı 5.23 Dolar'da: Telegram Sorunları Var mı?

Kısa vadeli performans, davanın zaman alacağını göz önüne alındığında, süreç boyunca ara yükselişlerin de şaşırtıcı olmaması bekleniyor. TON Coin, Telegram’ın karşılaştığı yasal sorunlara rağmen, gelecek vadeden bir kripto para birimi olarak dikkat çekmeye devam ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir