USD34,15
EURO37,98
JPY0,238300
RUB0,367100
GBP45,43
EURO/USD1,11
BIST9.891,98
GR. ALTIN2.878,60
BTC63.563,01
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Travala, 2.2 Milyon Konaklama Seçeneğinde Solana Entegrasyonu İle Kripto Ödemelerini Genişletiyor

Travala, 2.2 Milyon Konaklama Seçeneğinde Solana Entegrasyonu İle Kripto Ödemelerini Genişletiyor

Travala, 2.2 Milyon Konaklama Seçeneğinde Solana Entegrasyonu İle Kripto Ödemelerini Genişletiyor
Travala, 2.2 Milyon Konaklama Seçeneğinde Solana Entegrasyonu İle Kripto Ödemelerini Genişletiyor
service

Kripto dostu seyahat rezervasyon platformu Travala, Solana Blockchain ile entegrasyonunu duyurdu. Bu entegrasyon sayesinde kullanıcılar SOL, USDT ve USDC kullanarak uçuş ve konaklama rezervasyonlarını gerçekleştirebilecekler.

Travala’nın CEO’sundan Önemli Açıklamalar

Travala CEO’su Juan Otero, Singapur’da düzenlenen Solana’nın Breakpoint etkinliğinde haberi açıkladı. Otero, Solana’nın ölçeklenebilirliği ve düşük işlem ücretlerinin şirket için ideal olduğunu vurguladı. Otero açıklamasında “Solana ağı, maliyet etkinliği ve ölçeklenebilirliği sayesinde en çok kullanılan blok zincirlerinden biri haline geldi. Solana ağında kullanılabilecek teknolojiler, seyahatin bir sonraki aşamasını inşa etmek için önemli fırsatlar sunuyor.” dedi.

Travala, 2.2 Milyon Konaklama Seçeneğinde Solana Entegrasyonu İle Kripto Ödemelerini Genişletiyor

Ödül Programında Yeni Fırsatlar

Bu entegrasyonla birlikte Travala’nın sadakat programı da genişletilecek. Kullanıcılar, her rezervasyonda yüzde 10’a varan oranda SOL, BTC ve Travala’nın ana ağ varlığı AVA coin ile geri ödeme alacak. Ayrıca kullanıcılar Travala hesaplarına SOL, USDT veya USDC yatırıp çekebilecek ve işlem ücretleri ödemeyecekler. AVA coin’i de Solana ağında kullanılabilir hale gelecek. Böylece, Ethereum ve BNB Chain üzerinde bulunan AVA coin’ler Solana ağına da taşınmış olacak.

Travala Solana Entegrasyonu

Travala, yakın zamanda seyahat pazarı Skyscanner ile de bir ortaklık kurmuştu. Bu entegrasyon sayesinde kullanıcılar 100’den fazla kripto para ile uçuş rezervasyonu yapabiliyorlar. Bu adım şirketin kripto ile seyahat hizmetlerini genişletme hedefinin bir parçası olarak görülüyor.

Kripto ile Seyahat Devrimi

2017 yılında kurulan Travala, kripto dostu bir seyahat platformu olarak sektörde öncü konumunda. Blockchain ve kripto paraları seyahat ve konaklama hizmetleriyle birleştiren ilk platformlardan biri olan Travala, dünya genelinde 2.2 milyondan fazla tesiste rezervasyon imkanı sunuyor. Solana’nın Breakpoint etkinliğinde sadece Travala’nın duyuruları değil aynı zamanda sektörün önde gelen DeFi projelerinin de önemli açıklamaları yer aldı. Örneğin, Franklin Templeton ve Citigroup finansal hizmetlerinde Solana Blockchain’ine entegre etme planlarını açıkladılar.

Travala’nın Solana ile entegrasyonu şirketin kripto paraları seyahat sektöründe daha da yaygınlaştırma hedefine önemli bir katkı sağlıyor. Kullanıcılar için işlem maliyetlerinin düşmesi ve daha hızlı işlemlerin mümkün hale gelmesi, seyahat rezervasyonlarında kripto paraların kullanımını teşvik ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir