USD34,09
EURO38,07
JPY0,239900
RUB0,370000
GBP45,31
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.835,45
BTC62.832,53
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Trump, Harris ile 3. Tartışmayı Reddetti: ‘Rövanş İstemiyorlar’

Trump, Harris ile 3. Tartışmayı Reddetti: ‘Rövanş İstemiyorlar’

Trump, Harris ile 3. Tartışmayı Reddetti: 'Rövanş İstemiyorlar'
Trump, Harris ile 3. Tartışmayı Reddetti: 'Rövanş İstemiyorlar'
service

Eski ABD Başkanı Donald Trump, 10 Eylül’de ABC News kanalında Kamala Harris ile gerçekleştirdikleri canlı yayın münazarasının ardından, Demokrat Parti liderliği ile üçüncü bir tartışmayı kabul etmeyeceğini açıkladı. Trump, bu açıklamayı kendi sosyal medya platformu Truth Social üzerinden yaptı.

Trump: ‘Anketler Tartışmayı Kazandığımı Gösteriyor’

Trump, yazılı açıklamasında, ‘Bir boksör dövüşü kaybettiğinde ağzından çıkan ilk sözler ‘rövanş istiyorum’ olur.’ diyerek, Demokrat Parti liderliğinin ikinci bir tartışma çağrısını reddetti. Trump, ‘Anketler, salı gecesi Demokratların radikal sol adayı yoldaş Kamala Harris’e karşı yapılan tartışmayı kazandığımı açıkça gösteriyor’ ifadelerini kullandı.

Trump, Harris ile 3. Tartışmayı Reddetti: 'Rövanş İstemiyorlar'

3. Tartışma Reddi

Trump’ın bu açıklaması, 2024 seçimleri öncesinde iki aday arasında potansiyel bir çatışma olasılığını ortadan kaldırdı. Trump, daha önceki açıklamalarında, Demokrat Parti liderliği ile daha fazla tartışmaya açık olduğunu belirtmişti ancak Harris ile ikinci tartışmanın ardından bu düşüncesinden vazgeçti.

Trump, Harris ile üçüncü bir tartışmayı reddetti. Trump’ın bu kararı, 2024 seçimleri öncesinde iki aday arasındaki olası çatışmayı ortadan kaldırdı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir