USD34,24
EURO37,08
JPY0,226200
RUB0,354100
GBP44,48
EURO/USD1,08
BIST8.867,17
GR. ALTIN3.014,15
BTC67.017,51
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Trump’a Yönelik Suikast Girişimi: FBI’dan Ciddi Uyarı

Trump’a Yönelik Suikast Girişimi: FBI’dan Ciddi Uyarı

Trump'a Yönelik Suikast Girişimi: FBI'dan Ciddi Uyarı
Trump'a Yönelik Suikast Girişimi: FBI'dan Ciddi Uyarı
service

ABD Gizli Servisi Direktör Vekili Ronald Rowe, eski ABD Başkanı Donald Trump’a yönelik suikast girişimi iddialarıyla ilgili basın toplantısı düzenledi. Rowe, Trump’ın Florida’daki yerleşkesinde, başkan olduğu günlerdeki gibi ‘en üst düzeyde’ güvenlik hizmeti aldığını ve kendisinin de bunun farkında olduğunu söyledi.

Trump’ın Güvenliği En Üst Düzeyde

Rowe, Trump’ın Florida’daki yerleşkesinde, başkan olduğu günlerdeki gibi ‘en üst düzeyde’ güvenlik hizmeti aldığını ve kendisinin de bunun farkında olduğunu söyledi. Rowe, Başkan Joe Biden’ın, eski Başkan Trump ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris için en üst düzeyde koruma istediğini açıkça belirttiğini ve Gizli Servis olarak güvenlikle ilgili en hassas detaylarda bile dikkatli olduklarını kaydetti.

Trump'a Yönelik Suikast Girişimi: FBI'dan Ciddi Uyarı

FBI Suikast Girişimi İddialarını İnceledi

Rowe, FBI’nın olayla ilgili tüm yönlerini incelediğini ve suikast girişimine dair ciddi kanıtlar olduğunu belirtti. Ancak Rowe, soruşturmanın devam ettiğini ve daha fazla bilgi paylaşamayacağını söyledi. Suikast girişimi iddiaları, ABD’de siyasi gerilimin arttığı bir dönemde ortaya çıktı.

Trump'a Yönelik Suikast Girişimi: FBI'dan Ciddi Uyarı

FBI, Trump’a yönelik suikast girişimi iddialarını ciddiye alıyor ve konuyu titizlikle inceliyor. Trump’ın güvenliği en üst düzeyde sağlanıyor ve tüm tehditler inceleniyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir