USD34,00
EURO38,04
JPY0,239600
RUB0,368800
GBP45,29
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.828,74
BTC63.707,55
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Trump’ın Kripto Projesi: %70 Token İçeride, ABD Seçim Anketleri Tersine Döndü

Trump’ın Kripto Projesi: %70 Token İçeride, ABD Seçim Anketleri Tersine Döndü

Trump'ın Kripto Projesi: Token İçeride, ABD Seçim Anketleri Tersine Döndü
Trump'ın Kripto Projesi: %70 Token İçeride, ABD Seçim Anketleri Tersine Döndü
service

ABD seçimleri öncesinde Trump, kendi kripto para projesi olan World Liberty Financial’ı duyurdu. Ancak projenin detayları ortaya çıkınca önemli sorunlar da beraberinde geldi. Proje, başlangıçta DeFi platformu olarak tanıtılsa da, token dağıtımında %70’in içerideki kişilere verileceği, bu da projeyi tartışmaya açtı. Aynı zamanda, ABD seçim anketleri de Trump’ın lehine sonuçlanmıyor ve Harris’in oylarda önde olduğu görülüyor.

Trump’ın Kripto Parası

World Liberty Financial adı verilen proje, DeFi platformu olarak sunuluyor ve Trump tarafından finansa erişimi kolaylaştırma vaadiyle pazarlanıyor. Ancak projeyle ilgili endişeler, önceki bir DeFi projesinde yer alan ekip üyelerinin de World Liberty Financial’da yer almasıyla başladı. Projeye dahil olan ekip üyeleri daha önce hacklenen ve başarısız bir DeFi protokolünde yer almıştı. Bunun üzerine, World Liberty Financial projesinde kullanılan kodların da hacklenen platformdan kopyalandığı iddiaları ortaya çıktı. Projeyle ilgili bir diğer endişe ise, tokenların %70’inin içerideki kişilere verilecek olması. Bu durum, Ethereum’un %16,6’lık token dağıtımından oldukça yüksek ve Cardano’nun %20’lik token dağıtımından bile daha fazla. Bu oran, Trump’ın kripto projeye başarısız bir başlangıç yaptığını gösteriyor.Trump'ın Kripto Projesi: Token İçeride, ABD Seçim Anketleri Tersine Döndü

ABD Seçim Anketleri

Son anket sonuçlarına göre, Trump’ın suikast girişiminin ardından Kamala Harris’in oylarını artırdığı görülüyor. USA Today’in raporuna göre, Harris’in destekçileri Trump seçmenlerine göre oy kullanmaya daha istekli. Ayrıca, Suffolk anketi Harris’in Biden’ın yerine geçerek Trump’a karşı daha güçlü bir rakip olduğunu gösteriyor. Son anket sonuçlarına göre, Harris oylarda %48 ile Trump’ın %43’ünü geride bırakıyor.Trump'ın Kripto Projesi: Token İçeride, ABD Seçim Anketleri Tersine Döndü

Trump’ın Kripto Parası: %70 Token İçeride

ABD seçim anketlerindeki sonuçlar, Trump’ın seçim şansını azaltıyor. Mart ayında Demokratların %55’i oy kullanmayı planlarken, bu oran şu anda %73’ü geçti. Bu durum, Trump’ın seçimleri kaybetmesi ihtimalini artırıyor.

Trump’ın kripto para projesi olan World Liberty Financial, token dağıtımında yaşanan tartışmalarla gündemde. Aynı zamanda ABD seçim anketleri, Trump’ın lehine sonuçlanmıyor. Harris’in oylarını artırması ve Demokratların seçimlere olan ilgisinin artması, Trump’ın seçim şansını azaltıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir