USD34,24
EURO37,14
JPY0,226600
RUB0,355800
GBP44,49
EURO/USD1,08
BIST8.872,85
GR. ALTIN3.012,70
BTC67.844,68
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Türk Hava Yolları 3 Ödülle Finansal Başarıyı Kanıtladı!

Türk Hava Yolları 3 Ödülle Finansal Başarıyı Kanıtladı!

Türk Hava Yolları 3 Ödülle Finansal Başarıyı Kanıtladı!
Türk Hava Yolları 3 Ödülle Finansal Başarıyı Kanıtladı!
service

Türk Hava Yolları, global finans alanında prestijli ödüllerle başarısını perçinledi. Londra’da düzenlenen Airline Economics Ödül Töreni’nde Türk Hava Yolları, 3 ayrı kategoride ödüllendirilirken, şirketin CFO’su Doç. Dr. Murat Şeker de ‘Avrupa’da Yılın CFO’su’ seçildi.

Yılın Anlaşması ve Yılın Garantili Finansmanı Ödülleri

Türk Hava Yolları, üç adet Airbus A350 uçağının AVIC International Leasing ve CCB Financial Leasing tarafından Çin Yuanı döviz cinsinden finansmanıyla ‘Yılın Anlaşması (Avrupa)’ ödülünü kazandı. Ayrıca, 2 adet Airbus A350 uçağının BNP Paribas & Citibank & NTT TC Leasing konsorsiyumunca Japon Yeni döviz cinsinden sağlanan Avrupa İhracat Kredisi Ajansları garantili JOLCO yapısı ile finanse edilmesi ‘Yılın Garantili Finansmanı (Avrupa)’ ödülüne layık görüldü.

Türk Hava Yolları 3 Ödülle Finansal Başarıyı Kanıtladı!

Türk Hava Yolları’nın Finansal Başarısının Ardındaki İsim: Doç. Dr. Murat Şeker

Doç. Dr. Murat Şeker, Türk Hava Yolları’nın mali sağlığını güçlendirmek ve stratejik girişimlerini desteklemek için yaptığı çalışmalarla ‘Avrupa’da Yılın CFO’su’ unvanına layık görüldü. Şeker, Türk Hava Yolları’nın küresel aşamada rekabet avantajını korumasına destek olan stratejiler geliştirerek, şirketin performansında önemli bir rol oynadı.

Türk Hava Yolları 3 Ödülle Finansal Başarıyı Kanıtladı!

Türk Hava Yolları: Finansal Başarı Öyküsü

Türk Hava Yolları, uçak finansmanı ekibinin uzmanlığı ve yaratıcı finansman modelleriyle küresel alanda dikkat çekti. Şirket, 2009 yılından bu yana çeşitli finansman ödüllerine layık görüldü ve son 10 yılda yaklaşık 16 milyar USD tutarındaki finansman işlemlerinde toplamda 30 adet uluslararası ödül kazandı.

Türk Hava Yolları, finansal başarısını kanıtlayan bu ödüllerle, güçlü bir şekilde büyümeye devam ediyor. Şirketin başarısı, deneyimli ekibinin özverili çalışması ve stratejik vizyonunun bir sonucudur.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir