USD34,09
EURO38,07
JPY0,239900
RUB0,370000
GBP45,31
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.835,45
BTC62.832,53
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Türk Telekom’dan Okul Dönüşü %50’ye Varan İndirimler: Teknoloji Ürünleri Kampanyası

Türk Telekom’dan Okul Dönüşü %50’ye Varan İndirimler: Teknoloji Ürünleri Kampanyası

Türk Telekom'dan Okul Dönüşü 'ye Varan İndirimler: Teknoloji Ürünleri Kampanyası
Türk Telekom'dan Okul Dönüşü %50'ye Varan İndirimler: Teknoloji Ürünleri Kampanyası
service

Yeni eğitim öğretim yılına hazırlanan öğrenci ve veliler için Türk Telekom, teknoloji ürünleri kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında tablet, akıllı çocuk saati ve bluetooth kulaklık gibi birçok üründe indirim ve taksit seçenekleri sunuluyor.

Okula Dönüş İçin Teknoloji Fırsatları

Türk Telekom, eğitim öğretim döneminin başlamasına kısa bir süre kala, öğrenci ve velilerin ihtiyaçlarına yönelik özel bir kampanya başlattı. Kampanya, tablet, akıllı çocuk saati ve bluetooth kulaklık gibi teknolojik ürünlerde önemli indirimler ve taksit seçenekleri sunuyor. Türk Telekom'dan Okul Dönüşü 'ye Varan İndirimler: Teknoloji Ürünleri Kampanyası

Türk Telekom’dan Okula Dönüş Kampanyası Açıklaması

Türk Telekom Bireysel Satış Genel Müdür Yardımcısı Osman Çolak, yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde öğrencilerin ve velilerin teknoloji ihtiyaçlarını karşılamak için kampanyayı başlattıklarını belirtti. Çolak, “Türk Telekom olarak, Türkiye’nin dijital dönüşümünün lideri olarak, müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunuyoruz. Kullanıcılarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için zengin ürün gamımız ve tekliflerimizle onların yanında oluyoruz.” dedi. Türk Telekom'dan Okul Dönüşü 'ye Varan İndirimler: Teknoloji Ürünleri Kampanyası

%50’ye Varan İndirimler ve Taksit Seçenekleri

Kampanya kapsamında TCL Tab 10L Gen2 3/32 GB tablete 1.200 TL indirim uygulanıyor. Inteya Hiwatch Pro Akıllı saat alana Inteya HiGo ENC 2 kulaklık %50 indirimli ve 12 ay taksit avantajı ile sunuluyor. Ayrıca TCL MT 42 akıllı çocuk saatleri, Huawei Freebuds SE 2 bluetooth kulaklık ve Samsung Galaxy Tab A9+ tablet peşin fiyatına 6 taksit fırsatı ile satın alınabiliyor.

Türk Telekom, okula dönüş döneminde öğrenci ve velilerin teknoloji ihtiyaçlarını karşılamak için tasarladığı kampanyayla, tablet, akıllı çocuk saati ve bluetooth kulaklık gibi ürünlerde indirimler ve taksit seçenekleri sunuyor. Kampanya 23 Eylül tarihine kadar devam edecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir