USD34,23
EURO37,22
JPY0,230700
RUB0,362600
GBP44,94
EURO/USD1,09
BIST8.793,61
GR. ALTIN2.998,46
BTC68.329,95
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Türkiye Pazarlama Dünyasına 1000’den Fazla Pazarlama Uzmanı Katılacak: Kotler Awards İlk Kez Türkiye’de

Türkiye Pazarlama Dünyasına 1000’den Fazla Pazarlama Uzmanı Katılacak: Kotler Awards İlk Kez Türkiye’de

Türkiye Pazarlama Dünyasına 1000'den Fazla Pazarlama Uzmanı Katılacak: Kotler Awards İlk Kez Türkiye'de
Türkiye Pazarlama Dünyasına 1000'den Fazla Pazarlama Uzmanı Katılacak: Kotler Awards İlk Kez Türkiye'de
service

Türkiye, dünyanın en prestijli pazarlama ödüllerinden Kotler Awards’a ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Buz Agency, 2024 yılı itibarıyla Kotler Awards ve The World Marketing Summit organizasyonlarını Türkiye’de düzenlemekten sorumlu tek ajans olarak bu önemli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Kotler Awards: Türkiye’nin Pazarlama Başarılarını Dünyaya Sergileyecek

Buz Agency Başkanı Ayşenur Aydın Gümrükcü, “Hem Kotler Awards gibi dünya çapında prestijli bir ödül törenini hem de The World Marketing Summit gibi küresel bir zirveyi Türkiye’ye getirerek, ülkemizi pazarlama dünyasında güçlü bir konuma taşıyacağız,” dedi. Ödül töreniyle sınırlı kalmayacak etkinlik, The World Marketing Summit ile başlayacak.

Türkiye Pazarlama Dünyasına 1000'den Fazla Pazarlama Uzmanı Katılacak: Kotler Awards İlk Kez Türkiye'de

The World Marketing Summit: Yeni Nesil Pazarlama Çözümleri

Habertürk, Bloomberg HT, HT Spor ve Show TV’nin ana medya sponsorluğunda gerçekleşecek zirve, global ve ulusal pazarlama profesyonellerini yapay zeka, sürdürülebilirlik ve yeni nesil pazarlama çözümleri gibi sektöre yön veren konular etrafında bir araya getirecek. 1000’den fazla katılımcının beklendiği zirve, Türkiye’nin pazarlama profesyonellerine küresel bir sahnede yer alma fırsatı sunacak.

Kotler Awards ve The World Marketing Summit, Türkiye’nin pazarlama sektörüne uluslararası bir platformda tanınma fırsatı sunacak ve sektördeki en yeni trendleri ve çözümleri bir araya getirecek. 1000’den fazla pazarlama uzmanının katılımıyla gerçekleşecek bu etkinlik, Türkiye’nin pazarlama dünyasını şekillendirecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir