USD34,23
EURO37,53
JPY0,230700
RUB0,352200
GBP44,81
EURO/USD1,10
BIST8.908,80
GR. ALTIN2.886,10
BTC62.158,61
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Ülker Bisküvi CEO’su Mete Buyurgan’dan Önemli Açıklamalar

Ülker Bisküvi CEO’su Mete Buyurgan’dan Önemli Açıklamalar

Ülker Bisküvi CEO'su Mete Buyurgan'dan Önemli Açıklamalar
Ülker Bisküvi CEO'su Mete Buyurgan'dan Önemli Açıklamalar
service

Ülker Bisküvi CEO’su Mete Buyurgan, Murat Ülker’in sosyal medya hesabındaki röportajında 80 yıllık şirketin başarı sırlarını ve gelecek planlarını anlattı.

## 80 Yıllık Başarı Hikayesi

Mete Buyurgan, Ülker Bisküvi’nin 80 yıldır karlı büyümesini sürdürdüğünü vurgulayarak, İstanbul’daki mütevazı bir bisküvi atölyesinden global bir şirkete dönüşümün hikayesini anlattı. İhracatın her zaman şirket stratejisinin merkezinde yer aldığını belirten Buyurgan, inovasyon ve kaliteye odaklanarak dünya çapında marka bilinirliği elde ettiklerini söyledi.

Ülker Bisküvi CEO'su Mete Buyurgan'dan Önemli Açıklamalar

## İnovasyon ve Gelecek Vizyonu

Buyurgan, inovasyonun Ülker Bisküvi için bir tutku olduğunu ve tüketicilere sürekli yeni lezzetler ve deneyimler sunmayı hedeflediklerini belirtti. Şirket içinde fikir paylaşımını ve açık iletişimi teşvik eden bir kültür oluşturduklarını söyleyen Buyurgan, inovasyonun her yerden gelebileceğini vurguladı. Ülker Çikolata Dubai Lezzeti gibi sosyal medyada viral olan ürünleri hızlı bir şekilde tüketicilerle buluşturduklarını belirten Buyurgan, tüketici ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini ifade etti.

Ülker Bisküvi CEO'su Mete Buyurgan'dan Önemli Açıklamalar

## Liderlik ve Değerler

Liderliğin insanlara dokunmak ve ortak hedefler etrafında bir araya gelmekle ilgili olduğunu belirten Buyurgan, iyi bir liderin vizyon sahibi, empati kurabilen, sürekli öğrenmeye açık ve sorumluluk sahibi olması gerektiğini söyledi. Değişen dünyada şirketlerin sadece kâr odaklı düşünmemesi gerektiğini vurgulayan Buyurgan, pladis’te insanı merkeze alan bir yaklaşım benimsediklerini ve insan odaklılık, inovasyon ve sürdürülebilirliğin temel değerleri olduğunu belirtti.

Ülker Bisküvi CEO'su Mete Buyurgan'dan Önemli Açıklamalar

## Dijital Dönüşüm ve Yapay Zeka

Dijital dönüşümü sonu olmayan bir yolculuk olarak nitelendiren Buyurgan, bu yolculukta stratejik önceliklerin belirlenmesinin ve dijital altyapının buna göre uyarlanmasının önemine dikkat çekti. pladis ve Ülker Bisküvi’nin tedarik zinciri, satış, pazarlama ve finans alanlarında önemli dijital yatırımlar yaptığını söyleyen Buyurgan, yapay zekâ ve robotik süreçlerin verimlilik ve hızı artırdığını belirtti.

## Sürdürülebilirlik ve Toplumsal Sorumluluk

Ülker Bisküvi’nin güçlü bir sürdürülebilirlik programı olduğunu belirten Buyurgan, çevresel, sosyal ve yönetişim performanslarını şeffaf bir şekilde paylaştıklarını söyledi. Geçen yılki deprem felaketinde hızlı bir şekilde yardım ulaştırdıklarını ve deprem bisküvisi ürettiklerini belirten Buyurgan, topluma katkı sağlamanın şirketin öncelikleri arasında yer aldığını vurguladı.

## Ülker Bisküvi CEO’su Mete Buyurgan: Pazarlama ve Satışın Önemi

Pazarlama ve satışın ayrılmaz bir ikili olduğunu söyleyen Buyurgan, pazarlamanın tüketicinin kalbine dokunurken, satışın bu dokunuşu aksiyona çevirdiğini belirtti. Pazarlama yatırımlarının uzun vadede marka sadakati ve kârlılığı artırdığını söyleyen Buyurgan, Ülker’de pazarlama ve satış ekiplerinin entegre bir şekilde çalıştığını ve ortak bir dil kullandığını ifade etti.

Mete Buyurgan röportajında, Ülker Bisküvi’nin gelecek planlarından da bahsederek, inovasyon ve sürdürülebilirlik odaklı çalışmalarına devam edeceklerini ve tüketicilerine her lokmada mutluluk vadetmeye devam edeceklerini belirtti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir