USD34,24
EURO37,63
JPY0,231300
RUB0,360300
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
GR. ALTIN2.922,34
BTC62.301,66
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Ünlü Analist 3 Kripto Para Belirledi: Birisi ‘Hayatın Fırsatı’!

Ünlü Analist 3 Kripto Para Belirledi: Birisi ‘Hayatın Fırsatı’!

Ünlü Analist 3 Kripto Para Belirledi: Birisi 'Hayatın Fırsatı'!
Ünlü Analist 3 Kripto Para Belirledi: Birisi 'Hayatın Fırsatı'!
service

Kripto para piyasası, son haftalarda iniş çıkışlı bir yolculuk gerçekleştiriyor. Güçlü düşüşlerin ardından boğalar sahaya çıktı ve kayıpların bir kısmını geri aldı. Ancak piyasanın yönünün ne olacağı hala belirsiz. Bu belirsiz ortamda, piyasanın yakından takip ettiği bir analist, bir altcoin’in büyük bir kırılmaya hazır olduğuna inanıyor. Analist ayrıca Bitcoin ve SEI hakkında görüşlerini güncelliyor.

Chainlink (LINK): Hayatımın Fırsatı!

Kripto analisti Michaël van de Poppe, X’teki 727.900 takipçisine son tahminlerini paylaştı. Analist, merkezi olmayan oracle ağı Chainlink’in (LINK) 9,54 dolarlık temel destek seviyesinin üzerinde konsolide olurken haftalık zaman diliminde yükselişe geçtiğini söylüyor. Analist, “Chainlink hala önemli direncin üzerinde konsolide oluyor. Ayrıca, destek için bunu tersine çeviriyor. Bence 9-11 dolar arasındaki her şey satın almak için ilginç. Bundan birkaç kez bahsettim, ancak bu hayatımın fırsatı olmaya devam ediyor.” diyor. LINK son 24 saatte %1,75 artışla, yazı sırasında 11,32 dolardan işlem görüyor.

Ünlü Analist 3 Kripto Para Belirledi: Birisi 'Hayatın Fırsatı'!

Bitcoin (BTC): Yükseliş Trendinde!

Michaël van de Poppe, Bitcoin’in (BTC) 60.000 dolar seviyesinden sıçradıktan sonra 12 saatlik grafikte yükseliş gösterdiğini söylüyor. Analist, “Bunu geçtiğimiz birkaç gün içinde açıkladım. Bitcoin’in Ekim ayının ilk haftasında aylık en düşük seviyesini aradığını düşünüyorum. Cuma işsizlik günü ve bence bu çok şey ifade etti. Önemli bir desteğe tutunmak ve burada yukarı doğru geri dönmek güçlülüğe işaret ediyor.” diyor.

Sei (SEI): İzlenecek Yol SUI’nin Yolunda mı?

Analist, Sei’nin yerel tokeni SEI’nin 0,39 dolarlık önemli bir destek seviyesinden sıçradıktan sonra yükseliş trendinde olabileceğini söylüyor. Analist, “SEI harika durumda. Önemli bir düzeltme, ancak destek üzerinde olduğu için muhtemelen bu hareketten yukarı doğru trend. Bu tutmazsa, 0,31 dolara kadar bir düzeltme görmeyi bekliyorum. Burada tekrar yukarı dönerek SUI’nin yolunu izleyeceğini düşünüyorum.” diyor.

Kripto para piyasası, analistlerin tahminleri ve piyasanın genel hareketleri ile şekillenmeye devam ediyor. Bu belirsizlik ortamında, yatırımcılar dikkatli olmalı ve piyasanın yakından takip etmeli.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir