USD34,25
EURO37,63
JPY0,232100
RUB0,356300
GBP44,89
EURO/USD1,10
BIST9.031,64
GR. ALTIN2.912,65
BTC62.507,34
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Ünlü Analist 3 Kripto Para Önerdi: Birisi ‘Hayatın Fırsatı’!

Ünlü Analist 3 Kripto Para Önerdi: Birisi ‘Hayatın Fırsatı’!

Ünlü Analist 3 Kripto Para Önerdi: Birisi 'Hayatın Fırsatı'!
Ünlü Analist 3 Kripto Para Önerdi: Birisi 'Hayatın Fırsatı'!
service

Kripto para piyasası son günlerde dalgalı bir seyir izledi. Bazı kripto paraların sert düşüşünden sonra fiyatlarda kısmi bir toparlanma yaşandı. Bu belirsiz ortamda, ünlü analist Michaël van de Poppe, bir altcoinin önemli bir kırılma yaşamaya hazır olduğuna inanıyor. Analist ayrıca, Bitcoin ve SEI için güncellenmiş görüşlerini de paylaştı.

Chainlink (LINK): Hayatın Fırsatı!

Michaël van de Poppe, 727.900 takipçisi olan X hesabında son tahminlerini paylaştı. Analist, merkezi olmayan oracle ağı Chainlink’in (LINK) 9,54 dolarlık temel destek seviyesinin üzerinde konsolide olduğunu ve haftalık zaman diliminde yükselişe geçtiğini belirtiyor. Analist, LINK için 12,20 dolar, 16,05 dolar ve 18,55 dolar gibi önemli direnç seviyelerini de vurguluyor. Analist, “Chainlink hala önemli direncin üzerinde konsolide oluyor ve desteği tersine çeviriyor. Bence 9-11 dolar arasındaki her şey satın almak için ilginç. Bundan birkaç kez bahsettim, ancak bu hayatımın fırsatı olmaya devam ediyor.” diyor. LINK, son 24 saatte %1,75 artışla 11,32 dolardan işlem görüyor. Ancak haftalık grafikte yaklaşık %12 düşüş yaşandı.

Ünlü Analist 3 Kripto Para Önerdi: Birisi 'Hayatın Fırsatı'!

Bitcoin (BTC): Yükseliş Trendi Devam Ediyor

Michaël van de Poppe, lider kripto para Bitcoin’in (BTC) 60.000 dolar seviyesinden sıçradıktan sonra 12 saatlik grafikte yükseliş gösterdiğini söylüyor. Analist, “Bunu geçtiğimiz birkaç gün içinde açıkladım. Bitcoin’in Ekim ayının ilk haftasında aylık en düşük seviyesini aradığını düşünüyorum. Cuma işsizlik günü ve bence bu çok şey ifade etti. Önemli bir desteğe tutunmak ve burada yukarı doğru geri dönmek güçlülüğe işaret ediyor.” diyor.

SEI: Önemli Bir Düzeltmeden Sonra Yükseliş Trendi

Analist, katman-bir Blockchain Sei’nin yerel tokeni SEI’nin 0,39 dolarlık önemli bir destek seviyesinden sıçradıktan sonra yükseliş trendinde olabileceğini söylüyor. Analist, “SEI harika durumda. Önemli bir düzeltme, ancak destek üzerinde olduğu için muhtemelen bu hareketten yukarı doğru trend. Bu tutmazsa, 0,31 dolara kadar bir düzeltme görmeyi bekliyorum. Burada tekrar yukarı dönerek SUI’nin yolunu izleyeceğini düşünüyorum.” diyor.

Ünlü analist Michaël van de Poppe, Chainlink (LINK), Bitcoin (BTC) ve SEI’nin yükseliş trendinde olduğuna inanıyor. Analist, LINK’i ‘hayatın fırsatı’ olarak nitelendiriyor ve yatırımcılara bu üç kripto para birimini yakından takip etmelerini öneriyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir