USD34,21
EURO37,82
JPY0,234600
RUB0,362600
GBP45,43
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
GR. ALTIN2.910,00
BTC61.692,12
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Upbit’in Listelemesiyle Wormhole (W) Fiyatı %20’den Fazla Yükseldi!

Upbit’in Listelemesiyle Wormhole (W) Fiyatı %20’den Fazla Yükseldi!

Upbit'in Listelemesiyle Wormhole (W) Fiyatı 'den Fazla Yükseldi!
Upbit'in Listelemesiyle Wormhole (W) Fiyatı %20'den Fazla Yükseldi!
service

Güney Kore’nin önde gelen kripto para borsalarından Upbit, Wormhole (W) altcoin’ini listeleyerek üç işlem paritesini kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Bu listeleme, Wormhole’un daha geniş bir kullanıcı kitlesine erişmesinin önünü açarken, altcoin’in ticaret hacmini artırması bekleniyor.

Listeleme İçin Belirtilen İşlem Kısıtlamaları ve Diğer Detaylar

Her yeni altcoin listelemesinde olduğu gibi Upbit, belirli kısıtlamalarla W coin’i listeleyecek. İşlemler başladıktan sonraki ilk beş dakika boyunca satın alma emirleri sınırlandırılacak. Ayrıca önceki gün kapanış fiyatının yüzde 10 altında satış emirleri de yine ilk beş dakika süresince kısıtlanacak. Piyasa emirleri ve önceden ayarlanmış rezerv emirleri ise işlem başladıktan sonra yaklaşık bir saat boyunca kullanılamayacak.

Upbit'in Listelemesiyle Wormhole (W) Fiyatı 'den Fazla Yükseldi!

Wormhole Nedir?

Wormhole, çeşitli Blockchain ağları arasında mesaj geçişini sağlayan bir protokoldür. Off-chain (zincir dışı) mesaj iletimi ve doğrulaması için Guardian Ağı’nı kullanır ve bu ağ sayesinde kendi mesaj doğrulama sistemini oluşturur. Ayrıca Wormhole Connect adındaki widget geliştiricilerin bu protokolü web uygulamalarında kullanmasına imkan tanır. Birçok merkeziyetsiz borsa (DEX) bu widget’i kullanarak işlemlerini kolaylaştırır. W coin ise ağın yönetim ve staking (kilitleme) işlemleri için kullanılan bir coin’dir.

Upbit'in Listelemesiyle Wormhole (W) Fiyatı 'den Fazla Yükseldi!

Upbit’in listeleme duyurusu sonrası W coin’in fiyatı sert şekilde yükseldi. Altcoin haberin hazırlandığı sırada son 24 saatte yüzde 20,98 yükselişle 0,3762 dolardan işlem görüyor. Bu listeleme, Wormhole’un daha geniş bir kullanıcı kitlesine erişmesinin önünü açarken, altcoin’in ticaret hacmini artırması bekleniyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir