USD34,29
EURO37,03
JPY0,226200
RUB0,354000
GBP44,60
EURO/USD1,08
BIST8.908,47
GR. ALTIN3.029,22
BTC67.168,84
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Usta Analist 2 Altcoin’in Yükselişe Geçeceğini Açıkladı: Hedefleri de Verdi!

Usta Analist 2 Altcoin’in Yükselişe Geçeceğini Açıkladı: Hedefleri de Verdi!

Usta Analist 2 Altcoin'in Yükselişe Geçeceğini Açıkladı: Hedefleri de Verdi!
Usta Analist 2 Altcoin'in Yükselişe Geçeceğini Açıkladı: Hedefleri de Verdi!
service

Kripto para piyasası hafta sonu derin olmasa da irtifa kaybediyor. Lider kripto Bitcoin, 68 bin doları aştıktan sonra 67 bin doların altına çekildi. Altcoin piyasasında ise bazı istisnalar dışında genel olarak kırmızı renk hakim. Bununla birlikte, geniş takipçi kitlesine sahip bir analist, bir Ethereum rakibi üzerinde yükselişe geçiyor. Analist ayrıca, son zamanlarda popüler olan bir yapay zeka meme coin’inin daha fazla yükseliş göreceğini tahmin ediyor.

Altcoin Sherpa, SOL’un ATH’ını Kıracağını Öngörüyor!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, jeopolitik risklerin artmasının ardından kripto piyasası gerilemeye başladı. Bitcoin yükseliş ivmesini koruyamadı ve yeninden düşüş yörüngesine girdi. Geçtiğimiz hafta güçlü bir performans sergileyen Solana (SOL) da momentumunu kaybetti. Bununla birlikte, Altcoin Sherpa takma adlı analist, Solana’nın güçlü ağ etkinliği nedeniyle yükselişe geçeceğini söylüyor. Bu bağlamda analist, lider altcoin Ethereum’un rakibi için şunları söylüyor: SOL, tüm zamanların en yüksek seviyelerini açıkça kıracak. Yani, son iki haftadaki tüm on-chain eylemler göz önüne alındığında bu tahmin edilebilir bir şey. Bu arada, SOL yazı sırasında günlük bazda %3,16 kayıpla 168 dolardan işlem görüyordu. Bu da 2021 Kasım’da kaydettiği tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 260 dolara ulaşmak için %50’nin üzerinde bir artış göstermesi gerektiği anlamına geliyor.

Usta Analist 2 Altcoin'in Yükselişe Geçeceğini Açıkladı: Hedefleri de Verdi!

Analiste Göre GOAT, 1 Milyar Dolarlık Piyasa Değerine Gidiyor!

Altcoin Sherpa analist, daha sonra meme coini Goatseus Maximus’a (GOAT) bakıyor. Analist, birkaç hafta içinde yaklaşık 15 kat artan meme coin’in, mevcut 793 milyon dolardan yaklaşık %25’lik bir kazançla, tamamen seyreltilmiş 1 milyar dolarlık bir değere ulaşacağını tahmin ediyor. Analiste göre GOAT, sürekli sözleşmesinin bu hafta başında Binance’de piyasaya sürülmesinin ardından “görülmesi ilginç” olacak. Bu doğrultuda analist, meme coin için şu yorumunu paylaşıyor: Daha önceden bu işin içindeyseniz, Binance vadeli işlem listesiyle biraz kâr almanın muhtemelen akıllıca olacağını düşünüyorum. Bu bir sürü dalgalanma yaratacaktır ve bence bununla ilgili pek çok bilinmeyen var. Bu arada, GOAT yazı sırasında günlük bazda %16’nın üzerinde artışla 0,7936 dolardan işlem görüyordu. Token haftalık grafiğinde ise %77’nin üzerinde ilerleme kaydetti. Dahası meme coin fiyatı aylık bazda %705 gibi olağanüstü yükseldi. Makaledeki görüşler ve tahminler analiste ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Usta Analist 2 Altcoin'in Yükselişe Geçeceğini Açıkladı: Hedefleri de Verdi!

Usta analist, 2 altcoin’in yükselişe geçeceğini açıkladı: Hedefleri de verdi! Analist, Solana’nın tüm zamanların en yüksek seviyelerini kıracağını ve Goatseus Maximus’un piyasa değerinin 1 milyar dolara ulaşmasını bekliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir