USD34,22
EURO37,89
JPY0,234200
RUB0,357800
GBP45,54
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
GR. ALTIN2.923,14
BTC61.102,24
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Usta Trader’lardan 2 Ekim Kripto Para Tahminleri: Altcoin’lerde Boğa Piyasası Başlıyor mu?

Usta Trader’lardan 2 Ekim Kripto Para Tahminleri: Altcoin’lerde Boğa Piyasası Başlıyor mu?

Usta Trader'lardan 2 Ekim Kripto Para Tahminleri: Altcoin'lerde Boğa Piyasası Başlıyor mu?
Usta Trader'lardan 2 Ekim Kripto Para Tahminleri: Altcoin'lerde Boğa Piyasası Başlıyor mu?
service

Usta trader’lar, 67.000 dolar testinin ardından gelen düşüşün ardından kripto para piyasaları hakkında güncel tahminlerini paylaştı. Bu değerlendirmeler, yatırımcıların güncel durumu anlamalarına yardımcı olabilir ve farklı bakış açıları sunarak stratejilerini şekillendirmelerine olanak tanır. Elbette yatırımcılar kendi araştırmalarını yapmalı ve kararlarını kendi risk toleranslarına göre vermelidir.

Kripto Para Boğası

Michael Poppe, altcoinlerin toplam piyasa değeri grafiğinde dibin oluştuğunu belirtti. Zorlu bir hafta geçmesine rağmen, son düşüşlerin ardından altcoin’lerde genel bir yükselişin başlayabileceğini düşünüyor. Ekim ayının ilk haftasının tarihsel olarak düşüş eğiliminde olduğunu belirterek, altcoinlerin piyasa değerinin 2021’deki gibi 781 milyar ve 1,2 trilyon dolar hedeflerine ulaşabileceğini öngörüyor. Her boğa piyasasında zirvelerin daha yukarı taşındığını da ekleyerek, bu döngüde altcoin’lerin daha da yükselebileceğini ifade ediyor.

Usta Trader'lardan 2 Ekim Kripto Para Tahminleri: Altcoin'lerde Boğa Piyasası Başlıyor mu?

FTX İadesi

Crypto Rover, yakında başlayacak FTX iadelerine dikkat çekiyor. Haftalarca piyasaları baskılayan satışlara rağmen, FTX borsasının 16 milyar dolara yakın nakit iade edeceği tahmin ediliyor. Bu iade, trader’lara altcoin’lere giriş için büyük bir nakit kaynağı sağlayacak ve FTX borsasındaki kullanıcıların milyarlarca dolarlık alım yapmalarına olanak tanıyabilir.

Usta Trader'lardan 2 Ekim Kripto Para Tahminleri: Altcoin'lerde Boğa Piyasası Başlıyor mu?

Bitcoin Yorumu

Ali Martinez, Bitcoin’in 63.000 dolara yeni bir denemeyle 112 milyon dolarlık short pozisyonun tasfiye edileceğini yazdı. Bu likidasyon potansiyeli, spot piyasaları vadeli işlemlerdeki spekülatif hareketlerin peşine takılabileceği için yukarı yönlü bir hareket için iştah açabilir. Daan Crypto Trades, kısa ve orta vadeli momentum için güçlü bir grafik gördüğünü belirtiyor.

Usta trader’lar, kripto para piyasalarında geleceğe yönelik umutlu bakış açıları sunarken, yatırımcıların kendi araştırmalarını yaparak kendi kararlarını vermeleri önemlidir. Kripto paraların yüksek volatiliteye sahip olduğunu ve risk taşıdığını unutmamak gerekir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir