USD34,27
EURO37,50
JPY0,231300
RUB0,357500
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
GR. ALTIN2.926,15
BTC62.378,16
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Uzman Analistten 4 Kripto Para İçin Tahminler: Büyük Ralli Bekleniyor!

Uzman Analistten 4 Kripto Para İçin Tahminler: Büyük Ralli Bekleniyor!

Uzman Analistten 4 Kripto Para İçin Tahminler: Büyük Ralli Bekleniyor!
Uzman Analistten 4 Kripto Para İçin Tahminler: Büyük Ralli Bekleniyor!
service

Kripto para piyasası yeni bir ivme kazanmak için mücadele ediyor. Lider kripto Bitcoin 60 bin dolara kadar geriledi. Altcoin piyasasında ise istisnalar dışında Bitcoin ile benzer bir görünüm hakim. Bu ortamda geniş takipçi kitlesine sahip bir analist, Bitcoin’in potansiyel büyük bir koşuya hazırlandığını söylüyor. Analist ayrıca, Aptos için umutlu konuşuyor. Bunların yanında analist SUI ve EIGEN için görünümünü güncelliyor.

Bitcoin: Büyük Hareket Yaklaşıyor

Analist, Bitcoin’in “son derece sıkı” bir fiyat sıkışması yaşadığını söylüyor. Günlük grafikte 25 dönemlik, 55 dönemlik, 100 dönemlik ve 200 dönemlik üstel hareketli ortalamaların yakınsamasını da gösterdiği üzere, Bitcoin’in büyük bir hareket için hazır olduğunu belirtiyor. “Büyük bir hareket geliyor. Muhtemelen yukarı yönlü.” diyor. Bu arada, Bitcoin yazı sırasında 60.128 dolardan işlem görüyordu.

Uzman Analistten 4 Kripto Para İçin Tahminler: Büyük Ralli Bekleniyor!

Aptos (APT): Uzun Vadede Güçlü

Analist, Aptos’un (APT) kısa vadede güçlü bir görünüme sahip olduğunu belirtiyor. “APT: Bunun uzun vadede nasıl olduğundan emin değilim ama kısa vadede kesinlikle çok güçlü görünüyor. Muhtemelen üzerinde oturup 10+ dolara çıkmasını bekleyeceğiniz iyi bir spot işlem olabilir. İyi bir kripto para.” diyor. Aptos, son 30 günde yaklaşık %28 artışla, yazım sırasında 7,98 dolardan işlem görüyordu.

Sui (SUI) ve Eigenlayer (EIGEN) İçin Tahminler

Analist, Sui’nin (SUI) geçtiğimiz birkaç hafta içinde “çılgın” bir fiyat performansına tanık olduğunu ancak arzının gelecekte artacağını söylüyor. “Bunun harika bir alım satım olması mümkün. Ancak, kilitleri açtığında en iyi tutuş olmayabilir.” diyor. Sui, son 30 gün içinde %93’ün üzerinde artış gösterdi ve yazı sırasında 1,78 dolardan işlem görüyordu. Eigenlayer (EIGEN) için ise analist, “Bence gerçek molayı beklemek ve daha sonra trene atlamak daha iyi. Bunun gerçekten sürdürülebilir bir ivmeye sahip olup olmadığını göreceğiz.” diyor. EIGEN, yazı sırasında 3,60 dolardan işlem görüyordu.

Uzman analistin tahminleri, Bitcoin’in potansiyel bir büyük koşuya hazırlandığını ve Aptos’un kısa vadede güçlü bir görünüme sahip olduğunu gösteriyor. Sui ve EIGEN için ise yatırımcıların dikkatli davranmaları ve performanslarını yakından takip etmeleri öneriliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir