USD34,27
EURO37,08
JPY0,226200
RUB0,356900
GBP44,37
EURO/USD1,08
BIST8.714,69
GR. ALTIN3.007,81
BTC67.405,31
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. vivo, Çin’de %18,5 Pazar Payı ile Akıllı Telefon Lideri Oldu!

vivo, Çin’de %18,5 Pazar Payı ile Akıllı Telefon Lideri Oldu!

vivo, Çin'de ,5 Pazar Payı ile Akıllı Telefon Lideri Oldu!
vivo, Çin'de %18,5 Pazar Payı ile Akıllı Telefon Lideri Oldu!
service

Pazar araştırma şirketi IDC’nin raporuna göre vivo, bu yılın ikinci çeyreğinde Çin akıllı telefon pazarında %18,5 pazar payı ile lider konuma geldi ve yıllık %17,1 büyüme kaydetti. vivo’nun bu başarısının ardında ise dünya genelindeki 7 büyük AR-GE merkezi, 1.000’den fazla AR-GE çalışanı, görüntüleme alanına yaptığı 2 milyar dolardan fazla yatırım ve kazan-kazan prensibiyle kurulmuş iş ortaklıkları bulunuyor.

vivo’nun Başarısının Sırrı: Görüntüleme Teknolojisine Yatırım

vivo, geçtiğimiz on yıl boyunca AR-GE çalışmalarını güçlendirirken önde gelen optik şirketler, araştırma kurumları ve görüntüleme uzmanları ile aktif olarak iş birlikleri yapıyor. Bu sayede mobil görüntülemenin sonsuz olanaklarını ortaya çıkaran cihazlar üretiyor.

vivo, Çin'de ,5 Pazar Payı ile Akıllı Telefon Lideri Oldu!

vivo, %17,1 Büyüme ile Çin Akıllı Telefon Pazarında Lider

Pazar araştırma şirketi IDC’nin en güncel akıllı telefon çeyrek dönem raporuna göre, vivo bu yılın ikinci çeyreğinde %18,5 pazar payı ile Çin akıllı telefon pazarında lider konuma geldi ve yıllık %17,1 büyüme sağladı.

vivo, Çin'de ,5 Pazar Payı ile Akıllı Telefon Lideri Oldu!

vivo’nun Görüntüleme Teknolojisi Vizyonu

vivo Başkan Yardımcısı ve Görüntüleme Teknolojileri Başkan Yardımcısı Yu Meng, “Teknolojiyi insanlara hizmet edecek şekilde kullanmak, dünyayı dijitalleştirmek ve dijital deneyimleri insanlarla buluşturmak için çalışıyoruz.” diyor. Bu hedef doğrultusunda vivo, görüntüleme teknolojilerini sürekli olarak güçlendiriyor ve görüntüleme uygulamalarını genişletiyor.

vivo, Çin'de ,5 Pazar Payı ile Akıllı Telefon Lideri Oldu!

Mobil Görüntülemede Yenilikçi Teknolojiler

Mobil görüntüleme çağında insanlar artık yaratıcılıklarını kullanarak içerik üretebiliyor. vivo, son on yıl boyunca mobil görüntüleme teknolojisinde çok yönlü yeniliklere odaklandı. Renk, gece çekimleri, portre, hareket ve video gibi alanlarda önemli gelişmeler sağladı.

vivo, Çin'de ,5 Pazar Payı ile Akıllı Telefon Lideri Oldu!

vivo X Serisi: Mobil Görüntülemede Devrim

vivo’nun X serisi, bu yeniliklerin en dikkat çekici ve rekabetçi örneği haline geldi. X30 serisinden itibaren, vivo profesyonel portre modunu ekleyerek portre fotoğrafçılığında daha profesyonel bir seviye sundu.

vivo, Çin'de ,5 Pazar Payı ile Akıllı Telefon Lideri Oldu!

vivo’nun Gelişmiş Görüntüleme Teknolojileri

X60 serisindeki optik lensler, X70 serisinde tüm optik sisteme yapılan kapsamlı güncellemeyle geliştirildi. X80 Pro’da ise sektörde ilk kez kullanılan Zeiss portre mikro gimbal’ı tanıttı.

vivo, Çin'de ,5 Pazar Payı ile Akıllı Telefon Lideri Oldu!

vivo X90 Serisi: Yıldızları Yakalamak İçin Yeni Bir Boyut

X90 serisi, Zeiss çift odaklı portre lensi ile donatıldı ve ayrıca elde tutarken bile yıldızlı gökyüzünü ultra stabil bir şekilde çekebilme özelliği sunarak profesyonel olmayan fotoğraf meraklılarının bile yıldızların güzelliğini net şekilde kaydetmelerine olanak tanıdı.

vivo X100 Ultra: Mobil Fotoğrafçılığın Sınırlarını Zorluyor

Son olarak, X100 Ultra da 200 megapiksellik APO süper telefoto teknolojisi sayesinde mobil fotoğrafçılığın kapsamını ve olasılıklarını daha da genişletti. vivo’nun açıkladığı verilere göre, vivo X100 serisinin satışları bir önceki nesil ürüne göre %49,2 arttı ve bu serinin fotoğrafçılıkla ilgili olarak önerilme oranı net olarak %70 yükseldi.

vivo’nun Kamera Özelliklerinden Yeni Yenilikler Bekleniyor

Tüm bunların yanı sıra X100 Ultra’nın insan odaklı kamera modunun X100, X100 Pro ve X90 serilerinde sırasıyla kullanılması da planlanıyor. Ayrıca, BluePrint sensör teknolojisi, bir sonraki amiral gemisi modelinde vivo’nun geliştirdiği VCS3.0 teknolojisiyle birlikte sunulacak.

vivo, İş Ortaklıkları ile Görüntüleme Teknolojisini Geliştiriyor

vivo, iş ortaklarıyla birlikte geliştirdiği bir sonraki nesil amiral gemisi ana kamera sensörünü, gelişmiş 22nm üretim süreci ile tanıtacak. Bu sensör, sektördeki ilk True-TCG HDR desteğine sahip olacak ve HDR ön izleme ve HDR video performansını daha da geliştirecek.

vivo’nun Görüntüleme Teknolojisinin Geleceği Parlak

Görüntüleme teknolojilerinde sürekli geliştirme yapan vivo; optik, algoritma ve işlem gücü gibi üç temel teknoloji alanında derinlemesine çalışmalar yürütüyor. vivo’nun kendi geliştirdiği BluePrint görüntüleme çipi, görüntü işleme için güçlü bir hesaplama desteği sunarak çekilen fotoğraf ve videoların daha net, ayrıntılı ve gerçekçi olmasını sağlıyor.

vivo’nun AR-GE Yatırımları ve Kazan-Kazan İş Ortaklıkları

Şu anda, vivo dünya genelinde görüntüleme teknolojilerine odaklanan 7 büyük AR-GE merkezi kurmuş durumda. Ayrıca 1.000’den fazla çalışandan oluşan bir AR-GE ekibi de oluşturan şirket görüntüleme alanına 2 milyar dolardan fazla yatırım yaptı.

vivo ve Zeiss: Stratejik İş Birliği ve Uzun Vadeli Vizyon

Teknolojik gelişmelerin yanı sıra vivo mobil görüntüleme alanındaki ilerlemeyi iş ortaklarıyla birlikte kazan-kazan prensibiyle de destekliyor. vivo, 2020 yılında yüz yılı aşkın deneyime sahip optik şirketi Zeiss ile global stratejik iş birliği başlattı.

vivo, Çin akıllı telefon pazarında lider konumunu sürdürmek için görüntüleme teknolojisine yaptığı yatırımları ve iş ortaklıklarını artırarak mobil fotoğrafçılığın geleceğini şekillendirmeyi hedefliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir